Novice

SPIRALINE oktobrske aktivnosti, oktober 2013

SPIRALA, Center za kvaliteto življenja, vsak mesec organizira več občasnih energijskih aktivnosti, ki Vas revitalizirajo, Vam izboljšajo koncentracijo, počutje in spanje, odpravljajo posledice stresov, Vas ščitijo pred njimi in hkrati preventivno učinkujejo na Vaše zdravje. Dodatne aktivnosti Vam energijsko obogatijo življenje, napolnijo Vašo dušo, izboljšajo odnose med ljudmi,… Če pa bi želeli tudi Vi pomagati ljudem z energijskim pretokom, se lahko udeležite tečaja za LT terapevta ali LT inštruktorja.

Termin

Aktivnost 

Lokacija

NEDELJA 13.10. ob 19.00

Prenos vesoljnih sporočil (PVS)

Spirala – Lj. in Celje

PRENOS VESOLJNIH SPOROČIL

Enkrat mesečno poteka v Spirali energijsko ekskluziven program PRENOS VESOLJNIH SPOROČIL (PVS). LT mojstrica Lea prevaja, kanalizira vesoljna sporočila, ki so najbolj pomembna prav ta trenutek za večino obiskovalcev. Le ta naj bi obiskovalci udejaniti v vsakodnevnem življenju. Plutje z vesoljnimi sporočili poteka v obeh centrih Spirale istočasno (v enem centru preko telefona). Program se prične ob 19.00 in traja približno eno uro. Če želite utrditi sporočila z določene teme, lahko poslušate posnetek v živo na CD-ju ali pa preko spletne strani na on-line.

PETEK 18.10.- NEDELJA 27.10.

Tečaj za LT terapevta

Spirala – Celje

TERAPEVTSKI TEČAJ

Tečaj obsega 56 ur programa, ki vsebuje energijsko sproščanje, prakticiranje terapije meridianov in energijskih točk, predavanje o meridianih in življenjski energiji ter preizkus.

Namenjen je vsem, ki želijo postati LT (life technology) terapevti. Na tečaju se naučite terapije meridianov in energijskih točk v takem notranjem stanju, da se ne utrudite. To je stanje brez vključevanja in fokusa, je stanje radosti. Pogoj za vpis na tečaj je predhodno obiskovanje energijskega tretmaja v SPIRALI.

Tečaj vodi LT mojstrica Lea Zgonik. Po končanem tečaju udeleženci prejmejo potrdilo o udeležbi. Po opravljenem preizkusu dobijo certifikat za LT terapevta.

vsak TOREK ob 19.30

NOVITA

Spirala – Celje

vsak TOREK ob 19.00

E-PETJE

Spirala – Lj.

vsako SREDO ob 19.00

E-PLES

Spirala – Lj. in Celje

vsak ČETRTEK ob 19.15

NOVITA

Spirala – Lj.

vsak ČETRTEK ob 19.00

E-PETJE

Spirala – Celje

vsako SOBOTO ob 9.00

NOVITA

Spirala – Lj. in Celje