Šola

URŠKA (21 LET)

Eden mojih največjih rezultatov v Spirali je ta, da verjetno brez njene pomoči oziroma pomoči energije, ne bi naredila prvega letnika na Filozofski fakulteti. Tu so me naučili, kako iti sproščen in miren na izpit (na tak način se vzpostavi kvaliteten pretok energije) in da je to pomembnejše od znanja, kajti če na izpitu nisi umirjen, se težje zbereš, delaš veliko napak in težko pokažeš tisto znanje, ki ga imaš (pretok energije je moten). Na izpite sem se zaradi pomanjkanja časa in tudi nezainteresiranosti res zelo slabo pripravila, znanje je bilo na nizkem nivoju, a kljub temu sem izpite naredila, veliko mojih sošolcev, ki pa so imeli veliko več znanja in inteligence, je padlo letnik. Res je notranje stanje najpomembnejše in to je recept za moj uspeh, za katerega se lahko zahvalim le Spirali, kajti tu so me naučili, kako se pred izpitom sprostiti in kako biti med učenjem sproščen, zbran, pomagali pa so mi tudi Spiralovci, ki so se v času tistih zahtevnih izpitov sproščali zame, in to mi je še dodatno pomagalo, kajti energija deluje tudi na daljavo. Verjamem, da bom brez ponavljanja naredila tudi 2., 3. in 4. letnik, kajti sedaj se počutim varno, brezskrbno, ker zaupam v moč energije in te metode.

TADEJ (24 LET)

V SPIRALO sem prišel, ker je že prej trenirala moja mama. Predlagala mi je, naj grem tudi jaz pogledat. Imel sem težave z govorom – jecljanje, strah pred nastopanjem, izpostavljanjem pred publiko. Jecljanje se je zmanjšalo, javno nastopanje mi ne povzroča treme. Imam tudi boljši spomin. Četudi neko stvar preberem le enkrat, si jo zapomnim. Zato mi študij ni predstavljal bremena. Odnos s profesorji in ostalimi delavci fakultete je bil vedno dober.

BARBARA (25 LET)

V SPIRALO sem prišla zaradi koncentracije, saj mi več kot pol leta ni in ni uspelo uspešno opraviti zadnjega izpita na fakulteti. Bila sem brezvoljna, cele dneve sem lenarila, jedla in se izogibala ljudi. Prišla sem na tečaj za izboljšanje koncentracije. Pred tečajem že osem mesecev nisem opravila nobenega izpita. Po tečaju pa sem uspešno in hitro položila izpit. Najbolj presenetljiv pa je bil zame rezultat z mojo Crohnovo bolezenijo. Še preden sem v SPIRALI omenila Crohnovo bolezen, je ta izginila oz. se je povsem umirila, po dveh dneh!! Več si lahko preberete v mojem pričevanju pod rubriko Zdravje.

ANŽE (22 LET)

Pouk v SPIRALI mi je pomagal prerasti strah in živčnost pred izpiti. Imam eno izkušnjo. Bil sem čisto živčen, ker sem vedel, da se nisem dovolj učil za izpit. Potem pa sem prišel v dvorano v SPIRALI, si snov enkrat prebral, šel čisto sproščen na izpit in ga naredil.

BOŠTJAN (33 LET)

Študiral sem, ker sem se hotel navzven pokazati uspešnega, ustreči sem hotel mami, zadostiti sem hotel svojim ambicijam. Vendar se račun ni izšel, pri študiju mi je pričelo zmanjkovati energije, zato so na plano priplavali občutki nesposobnosti in manjvrednosti. Prvi študij, s katerim sem skušal izpolniti želje staršev, sem tako po skoraj treh letnikih obesil na klin. Čez čas sem študiral v drugo in tokrat sem izbral študij, ki me je bolj privlačil. Vendar pa me je vseeno izčrpaval. V SPIRALI sem našel več energije in notranjega miru, pa tudi več skromnosti. Pri učenju sem hitreje dojel bistvo snovi, znal sem se naučiti prave stvari, pri večih izpitih sem vnaprej dobil občutek kako bodo potekali in kaj bi se bilo potrebno posebej naučiti- ti občutki so se nato potrdili. S pomočjo Spirale sem se pripravljal tudi na diplomsko nalogo. V zvezi z njo sem šel skozi globje čiščenje svojih občutkov manjvrednosti. Zelo sem hvaležen, da sem se na diplomo lahko pripravljal tudi v energijskem polju naše dvorane v Ljubljani. Takrat sem dobil neverjetne ideje, ki so predstavljale ključ za moj uspešen zagovor.