Pogosta vprašanja

 1. Pri kakšnih težavah mi vaš center lahko pomaga?
 2. Kakšne metode vaš center uporablja pri svojem delu?
 3. So za obiskovanje vaših programov starostne omejitve?
 4. Moram imeti za obiskovanje vaših programov kakšno izobrazbo?
 5. Sem že pripadnik svoje veroizpovedi. Se vseeno lahko udeležim vaših programov?
 6. Kaj je Qi Gong?
 7. Ali so metode centra Spirala alternativna medicina?

PRI KAKŠNIH TEŽAVAH MI VAŠ CENTER LAHKO POMAGA?

 • Izboljšanje zdravja
 • Rehabilitacija po prebolelih boleznih
 • Preventiva za zdravje
 • Pomoč pri odvisnosti od cigaret, tablet, mamil, alkohola
 • Pomoč pri problemih z zanositvijo
 • Doseganje čustvene stabilnosti, pomoč pri psihičnih težavah
 • Izboljšanje medsebojnih odnosov doma in na delovnem mestu
 • Povečana uspešnost v poslu, službi in šoli
 • Dvigovanje sposobnosti, rast modrosti in kreativnosti
 • Doseganje notranjega miru in radosti

Če vas podrobno zanima, kašne težave so naši obiskovalci odpravili, poglejte v rubriko PRIČEVANJA.

KAKŠNE METODE VAŠ CENTER UPORABLJA PRI SVOJEM DELU?

Uporabljamo nov energijski način. Energija je bistvo, zaradi katerega smo živi in dejavni. Če je naša energija kvalitetna, je tudi naše življenje kvalitetno. Kvalitetna energija nam daje zdravje, radost, kreativnost, mir, modrost,… Nizka energijska kapaciteta in potencial nam data stresno, bolno, depresivno, nezadovoljivo, klavrno življenje. Kakor hitro dvignemo našo energijsko kapaciteto in kakovost energijskega potenciala, problemi avtomatično zbledijo in izginejo, zdravje se prične vračati, odnosi se izboljšajo, sposobnosti se dvignejo, duh je visok, čustva se umirijo, postanemo srečni in zadovoljni.

Poglavitna novost je predvsem ta, da Vam z našimi metodami dela ni treba opravljati fizično napornih vaj. Obisk naših programov si lahko predstavljate kot sončenje, kjer se soncu samo nastavimo in avtomatično porjavimo, ne da bi za to kaj storili. Podobno pridejo obiskovalci v naše prostore, ki so napolnjeni z energijo, ki prihaja iz direktnega vira iz vesolja, da se napolnijo s to energijo. Naše obiskovalce naučimo tudi, kako se s to energijo polnijo sami, ne glede na to kje so: doma, v službi, šoli ali na potovanju.

Vse programe obiskuje več udeležencev hkrati. Sedijo na stolih in med njimi ter med vodjo programa (energijskim terapevtom, inštruktorjem, svetovalcem za življenje) poteka sproščen pogovor o težavah, ki jih želijo odpraviti. Po opravljenem pogovoru sledi še naravno sproščanje, ki vodi ljudi v stanje brez misli. V tem stanju se obiskovalci najbolj intenzivno polnijo z energijo.

SO ZA OBISKOVANJE VAŠIH PROGRAMOV STAROSTNE OMEJITVE?

Udeleženci so lahko ljudje vseh starosti. Ker ne uporabljamo fizično napornih vaj, so lahko udeleženci tudi starejši in invalidi, najhitreje pa dosegajo rezultate novorojenčki. Torej so naši programi primerni za starosti od 0 – 100 let in čez.

MORAM IMETI ZA OBISKOVANJE VAŠIH PROGRAMOV KAKŠNO IZOBRAZBO?

Za obiskovanje naših programov Vaša izobrazba ni pomembna. Pri nas dosegajo vsi obiskovalci dobre rezultate ne glede na izobrazbo, pa naj bo ta osnovnošolska ali doktorat, naravoslovne ali družboslovne smeri.

SEM ŽE PRIPADNIK SVOJE VEROIZPOVEDI. SE VSEENO LAHKO UDELEŽIM VAŠIH PROGRAMOV?

Seveda. SPIRALA nima nobene zveze z religijami. Ljudje vseh veroizpovedi in tisti, ki v boga ne verjamete, imate vsi enake možnosti za uspeh pri reševanju težav in ste dobrodošli. Je moje politično prepričanje lahko ovira za obiskovanje spirale? Nimamo nobene zveze s politiko. Enako obravnavamo pripadnike različnih političnih strank in tiste, ki Vas politika sploh ne zanima. Uspešnost odpravljanja težav ni odvisna od Vašega političnega prepričanja.

KAJ JE QI GONG?

Qi gong so več kot pet tisoč let stare kitajske metode, ki pomagajo ljudem do energijskega balansa. Skozi zgodovino so jih razvijali in dopolnjevali številni mojstri qi gonga in do danes se je razvilo več kot tisoč različnih smeri. Ena od smeri qi gonga je naprimer tudi kung fu.

ALI SO METODE CENTRA SPIRALA ALTERNATIVNA MEDICINA?

Način delovanja in metode, ki jih uporabljamo v centru, ne spadajo med alternativno medicino, čeprav si naši obiskovalci med drugim razrešujejo tudi številna kronična, sicer neozdravljiva obolenja. Udeleženci se v centru naučijo, kako izboljšati kvaliteto svoje življenjske energije, kot posledica tega pa je pridobitev številnih rezultatov, med drugim tudi zdravja.