Tečaj LT terapevt

MATEJA

Na tečaju sem se počutila zelo lepo. Vse je teklo tako tekoče, prijetno, zanimivo, v čudoviti pozitivni energiji. Veliko smo vadili, sproti odpravljali napake in se hitro učili. Tudi kot skupina smo se odlično ujeli. Izkoristili smo čas, ki smo ga preživeli skupaj. Nikoli nisem čutila utrujenosti in sem se vsak dan veselila, da se bomo dobili. Kar manjka mi naše druženje. Seveda pa doma s pridom uporabljam pridobljeno znanje in masiram svoje bližnje. Z gotovostjo se bom udeležila še kakšnega tečaja, ki ga bo organizirala Spirala.

MIHELA

Izjemno močno sem začutila, kako je »nekaj« nad mano! Ko sem se sprostila, me je vodila energija, mene ni bilo več. Hvaležna sem za to, da sem čutila, kako nas energija vodi in kako je lepo, če se ji znamo prepustiti. Energijski tok na tečaju je bil zelo močen. Zelo sem vesela, da sem se udeležila tečaja.

NINA

Z masažami sem se ukvarjala že prej, zato vidim razliko med učenjem v Spirali in zunaj nje. Tukaj sem si izredno hitro in z lahkoto zapomnila vse prijeme in čutila, kako močen je ta pouk.

ANDREJ

Vsake toliko se spomnim, kako je bil ta tečaj zame pravzaprav odskočna deska, po dobrem mesecu treninga sem se vpisal na tečaj in po tem so se začele stvari odvijati izjemno hitro in močno. Brez tega tečaja in ostalih  intenzivnih treningov ne bi bil tu, kjer sem. Resnično so mi bila skozi ta tečaj odprta vrata v nov način sproščenega življenja. To ni samo marketinška obljuba, ampak je čista resnica. Slediti energiji je užitek, ko se tega enkrat zaveš… Zdaj mi ni dano hoditi na treninge, se pa vsak dan na svoj način poskusim povezati in sprakticirati sporočila, ki sem jih bil deležen ves čas treningov. Gostota sporočil, ki smo jo sprejemali, še posebej na intenzivih, je tolikšna, da imamo dela še zdaj na pretek in samo od nas je odvisno, kako hitro jih bomo spravili v prakso. Še zdaj se živo spominjam teh prvih korakov po poti energije, radostnih občutkov, ki te preplavijo, ko prvič zares odpiraš srce in ko se pretok energije nenadoma zelo poveča. Zelo sem hvaležen, da mi je bila dana ta priložnost.

Biti terapevt ni samo praktična aktivnost, biti LT terapevt je služenje, je uživanje, je perspektivno rešeavnje eksistence, je nov način sproščenega življenja.

KRISTINA

Pred dnevi sem zaključila tečaj za LT terapevta. V desetih dneh sem se ogromno naučila in srečala čudovite ljudi. Spoznavali smo masažne prijeme in se jih učili z energijo. Mojstrica Lea nas je z izkušeno in predano Andrejo vodila, mi pa smo jima sledili in srkali njuno znanje. Nepozabna so bila tudi skupinska sproščanja, ko smo zaplavali v močnem toku energije, ki je napolnil naša telesa. Čudovit je občutek, ko si v krogu ljudi, ki čutijo isto kot ti.