Glavoboli

BRANKA

Čeprav že nekaj časa hodim v Spiralo, mi je tečaj dal izjemno veliko. Res sem začutila, da je vse energija in kako pomembno je trenirati  spreminjanje naše morale. Prav ganila me je Leina predanost energiji, njeno znanje, njeno nesebično delo z energijo. Še bolj kot prej sem začutila veliko spoštovanje do energije in Lee.

Lea nam je na tečaju pokazala tudi vaje, ki jih izvajamo ob glavobolu. Učinkovite so in se jih je lahko naučiti. Zelo nam pomagajo tudi sprehodi, izredno sproščujoče pa so tudi energijske masaže in programi, kot so Novita, Dorvita, Manivita in Pedivita.

Še enkrat pa moram reči, da sem jaz na tečaju najbolj začutila energijo in njeno vsemogočnost. Čeprav sem se v tistih dneh soočala z zdravstvenimi problemi moje mame, sem iz Spirale prihajala mirna, sproščena in hvaležna za to izkušnjo.

URŠKA (21 LET)

Preden sem prišla v Spiralo, so me mučili glavoboli, pravzaprav sem imela tudi migrene, kajti spomnim se, da me je 1 teden neprenehoma bolela glava. Bilo je neznosno, zato sem šla k zdravniku po tablete. Zdravnica mi je predpisala dvoje tablet: šibkejše in močnejše v primeru, če šibkejše ne bodo »prijele«. Ker sčasoma šibkejše res niso več »prijele«, sem se odločila za močnejše. V tistem trenutku mi je polovico glave omrtvičilo in takrat sem se odločila, da tablet ne jem več, čeprav glavoboli niso izginili. Po prihodu v Spiralo sem kmalu opazila, da glavobolov nimam več. Ko se naučimo živeti manj stresno in bolj sproščeno, umirjeno, glavoboli in druge bolečine ali bolezni, ki so posledica motenega pretoka življenjske energije, avtomatsko izginejo.

VERICA (58 LET)

Pred obiskovanjem SPIRALE sem imela že na 14 dni zelo močan glavobol, ki je trajal 1 – 2 dni in ni pomagala nobena tableta. Zboljšalo se je, ko sem z bruhanjem popolnoma izpraznila želodec. Tak glavobol se je pojavil ponavadi takrat, ko sem se pripravljala na kakšen pomemben dogodek: razna praznovanja, maturantski ples hčerke… Vselej sem morala ostati doma.

Glavobolov danes nimam več. V SPIRALI sem se naučila, kako jih premagati. Večkrat sem poslušala pouk, da mi glavobol ne sme biti nadležen, da se ne smem smiliti sama sebi, da moram zjutraj zgodaj vstati in iti na sprehod, da moram ostati pokonci in aktivna, četudi me zelo boli glava. Največkrat sem si pomagala s sproščanjem in sprehodom. Ko mi je nekajkrat uspelo tako pregnati glavobol, se ni več pojavljal.

LUKA (27 LET)

Že od osnovne šole sem imel konec tedna vedno hude glavobole -migrene. Z rednim obiskovanjem SPIRALE, sproščanjem in pripravo na dan sem migreno odpravil že po nekaj tednih.

MARIJA (50 LET)

Stanje pred začetkom obiskovanja SPIRALE:
Bolečine v mišicah, migrena, slaba prebava, težave z želodcem in žolčem, ledvicami in mehurjem, visok krvni pritisk, prekomerna občutljivost, stresi, nespečnost, slabi odnosi v družini.

Opis sprememb in rezultatov:
Odpravila sem migreno, izboljšala se mi je prebava. Izginile so želodčne težave.

TOMI (30 LET)

Že od osnovne šole sem imel probleme z glavobolom. Vsa leta sem moral jemati tablete. Po enem tednu energijskih tremajev, so glavoboli povsem izginili. Po nekaj tednih pa se je pojavil tako močan glavobol, ki ga še nisem doživel. Zavedal sem se , da je to reakcija. Trajalo je celo noč, a sem se zavedal, da gredo korenine glavobola ven. Od tedaj nimam nobenih glavobolov več.

IDA (60 LET)

Glavobole sem imela zelo pogosto in sem vedno imela aspirine pri sebi. Običajno so se pojavljali 3-krat tedensko. Vsak mesec pa sem imela tudi migreno. ko sem prišla v energijski trening , so po dveh ali treh mesecih, ne spominjam se več dobro, glavoboli prenehali. Od tedaj je minilo že 10 let. Glavobolov nimam več.

SANDRA (28 LET)

Imela sem migrene. Najprej enkrat mesečno, potem pa vse bolj pogosto. Nazadnje že dvakrat tedensko. Odločila sem se ukrepati. Ko sem slišala za energijsko zdravljenje, sem začela s temi tretmani. Po treh dneh sem imela samo en kratkotrajen glavobol. Od tedaj ni več migren in glavobolov. Ključ za tako hiter rezultat je v moji prepoznavi, da so moji glavoboli nastali zaradi tuhtanja in analiziranja. Ko sem ustavila razmišljanje, so tudi migrene in glavoboli izginili.

ZALIKA (43 LET)

Glavobole sem imela približno petkrat letno. Trajali so dva dni, če pravočasno nisem vzela najmanj dva aspirina. Pouk v SPIRALI mi je pregnal glavobole. Zdaj glavobolov nimam več. Minili so po dveh močnejših reakcijah, ko se je s pomočjo pozitivne energije iz vesolja čistila negativna energija, ki je povzročila moje glavobole.

MILICA (45 LET)

Z obiskovanjem SPIRALE sem odpravila migrene, postala bolj umirjena in izboljšala splošno počutje. Sem bolj uspešna v poslu. Postajam bolj srečna.

TATJANA (45 LET)

Z obiskovanjem SPIRALE sem dosegla naslednje izboljšave: nimam več migrene, cista se je zmanjšala, glivično vnetje nohtov je izginilo, precej problemov se me ne dotakne več.

MAJDA (46 LET)

Imela sem migrenske glavobole, kar sem uspela rešiti s tretmaji in poukom v SPIRALI.