Glavoboli

BRANKA

Čeprav že nekaj časa hodim v Spiralo, mi je tečaj dal izjemno veliko. Res sem začutila, da je vse energija in kako pomembno je trenirati  spreminjanje naše morale. Prav ganila me je Leina predanost energiji, njeno znanje, njeno nesebično delo z energijo. Še bolj kot prej sem začutila veliko spoštovanje do energije in Lee.

Lea nam je na tečaju pokazala tudi vaje, ki jih izvajamo ob glavobolu. Učinkovite so in se jih je lahko naučiti. Zelo nam pomagajo tudi sprehodi, izredno sproščujoče pa so tudi energijske masaže in programi, kot so Novita, Dorvita, Manivita in Pedivita.

Še enkrat pa moram reči, da sem jaz na tečaju najbolj začutila energijo in njeno vsemogočnost. Čeprav sem se v tistih dneh soočala z zdravstvenimi problemi moje mame, sem iz Spirale prihajala mirna, sproščena in hvaležna za to izkušnjo.

VERICA (58 LET)

Pred obiskovanjem SPIRALE sem imela že na 14 dni zelo močan glavobol, ki je trajal 1 – 2 dni in ni pomagala nobena tableta. Zboljšalo se je, ko sem z bruhanjem popolnoma izpraznila želodec. Tak glavobol se je pojavil ponavadi takrat, ko sem se pripravljala na kakšen pomemben dogodek: razna praznovanja, maturantski ples hčerke… Vselej sem morala ostati doma.

Glavobolov danes nimam več. V SPIRALI sem se naučila, kako jih premagati. Večkrat sem poslušala pouk, da mi glavobol ne sme biti nadležen, da se ne smem smiliti sama sebi, da moram zjutraj zgodaj vstati in iti na sprehod, da moram ostati pokonci in aktivna, četudi me zelo boli glava. Največkrat sem si pomagala s sproščanjem in sprehodom. Ko mi je nekajkrat uspelo tako pregnati glavobol, se ni več pojavljal.

ZALIKA (43 LET)

Glavobole sem imela približno petkrat letno. Trajali so dva dni, če pravočasno nisem vzela najmanj dva aspirina. Pouk v SPIRALI mi je pregnal glavobole. Zdaj glavobolov nimam več. Minili so po dveh močnejših reakcijah, ko se je s pomočjo pozitivne energije iz vesolja čistila negativna energija, ki je povzročila moje glavobole.