Pedivita – energijska refleksoterapija stopal

pedivita_web

Pedivita je energijska refleksoterapija, kjer s pritiskanjem in masiranjem refleksnih področij na stopalih in energijskih meridianov do kolen dosežemo, da se ponovno vzpostavi optimalno ravnovesje v organih, hkrati pa z njo odpravljamo blokade, ki nas delajo bolne, nezadovoljne in nesrečne.

Po sproščujoči energijski refleksoterapiji se počutimo vitalnejši, okrepimo si imunski sistem, odpravljamo zdravstvene težave.

Pedivita ni običajna refleksna masaža, ker jo izvajamo le v Spirali, kjer je posebno energijsko polje, izvajajo pa jo le osebe, ki so refleksoterapevti,  LT (Life Technology) terapevti in LT inštruktorji.  Ti vam bodo znali tudi svetovati, kaj poleg refleksoterapije še storiti, kadar le ta pokaže, da so določeni organi preobčutljivi. Tudi če  je bolezen že diagnosticirana, lahko skupaj poiščete vzroke za nastanek bolezni. Le z odpravljanjem vzrokov, boste našli pot do zdravja.

Zdravje je naše največje bogastvo, žal pa ga običajno začnemo ceniti šele takrat, ko nas zapušča. Zato storite nekaj zase že danes.

PREDSTAVITVENI VIDEO

DARILNI BONI

Za obisk Pedivite ponujamo tudi darilne bone, s katerimi lahko razveselite svoje najbližje, sodelavce ali poslovne partnerje. :: darilni bon Pedivita >

PRIJAVE

Za obisk terapije priporočamo udobna oblačila. Za terapiranje je potrebna prijava na tel. 041/630-888 ali e-pošto info@spirala.org.