Voditelji

DUŠAN ZGONIK

  • višji energijski inštruktor
  • svetovalec za življenje
  • vodja centra SPIRALA

Dušan je po izobrazbi univerzitetni diplomirani inženir gradbeništva. Bil je med najuspešnejšimi strokovnjaki na svojem specifičnem delovnem področju (čiščenje in odvajanje odpadnih voda) v Sloveniji, dokler ga ni ustavila bolezen. Zbolel je za hepatitisom C, ki je veljal za neozdravljivega. Ker mu medicina ni mogla pomagati, je začel preizkušati alternativne metode zdravljenja.

Po dolgotrajnem treningu in obiskovanju tečajev Qi Gong mojstrice Aiping Wang si je povrnil zdravje. Navdušen nad ozdravitvijo si je želel naučiti pomagati tudi drugim ljudem, zato je obiskoval mnoge inštruktorske tečaje. Po opravljenih tečajih je leta 1996 skupaj s svojo življenjsko sopotnico ustanovil center za kvaliteto življenja v Celju.

Leta 1999 se je vpisal na Phenomena Academy, akademijo za kvaliteto življenja v Novi Zelandiji. Po treh letih obiskovanja je dobil naziv višjega inštruktorja za področje svetovanja za življenje.Tako je danes Dušan usposobljen za vodenje vseh programov, ki jih ponujamo v SPIRALI. Ker pa ima bogate organizacijske izkušnje z delovnega mesta vodenja projektov, je njegova prvotna naloga vodenje in razvoj naših centrov, kadar mu čas dopušča, pa z veseljem sede pred obiskovalce katerega izmed programov SPIRALE, da z njimi deli svoje bogate izkušnje in jim pomaga.

LEA ZGONIK

  • višja energijska inštruktorica
  • svetovalka za življenje
  • energijski vodja
  • LT mojstrica

Lea je po izobrazbi profesorica matematike. Znana je bila kot izvrstna pedagoginja, ki je znala učencem podajati učno snov na zelo razumljiv način.

Ko je Dušan, današnji vodja centra SPIRALA, zbolel, ga je spremljala na tečaje mojstrice Aiping. Na teh tečajih je spoznala, da je izredno senzibilna za naravne energije in da poseduje naravne danosti. Že po prvem obisku tečaja je vedela, da je to nekaj, čemur bi rada posvetila svoje življenje. Ko je Dušan ozdravel, je skupaj z njim začela obiskovati številne inštruktorske tečaje, kjer se je naučila, kako resnično pomagati ljudem do zdravja in kvalitetnejšega življenja.

Prav tako kot Dušan je tudi Lea zaključila triletno šolanje na Phenomena Academy v Novi Zelandiji in postala višji inštruktor za področje svetovanja za življenje. Lea je postala zaradi svoje naravne nadarjenosti za energije in pedagoških sposobnosti energijski vodja SPIRALE. Uspešno vodi večino ur vseh programov, ki jih ponujamo v SPIRALI tako v Celju, kot tudi v Ljubljani.