Novice

Tečaj Sodobni otroci

Živimo v času, ko se rojevajo izjemno sposobni otroci. So posebne duše in težko vodljivi, ker so praviloma energijsko močnejši od staršev. Nasprotujejo doktrini tega življenja, ker so že pripravljeni na novi nivo življenja.

Tako nastaja velik konflikt med trenutnimi življenjskimi vrednotami in naravnanostjo sodobne mladine. Pogosto revolt pokažejo s samouničevanjem – alkohol, mamila, cigarete,… Zato je nujno potrebno, da se starši naučite posredovati svojim otrokom dobro energijo, da ste kot energijski steber, zaslomba, ne pa strogi, krut učitelj ali pa nemočna oseba, ki otroka samo razvaja.

Tečaj poteka v obliki predavanj, razgovorov, delavnic in sproščanj. Namenjen je staršem, da se naučijo dvigniti nivo svoje energije in na ta način voditi otroke v uspešno in srečno življenje. 

Tečaj Sodobni otroci se bo pričel 04.11.2013. Potekal bo ob ponedeljkih ob 19:00 v Spirali v Ljubljani ali Celju, odvisno od števila prijav. Končal pa se bo 16.12. 2013. Potrebna je predhodna prijava, za akontacijo 100€ najkasneje do 31.10 2013. Prijave sprejemamo po elektronski pošti info@spirala.org, po mobitelu 041 630 888 in v recepciji SPIRALE.

Tečaj bo vodila LT mojstrica in prof. matematike Lea Zgonik.