Priprava na spanje

Spirala je izvajala tečaj za sladko spanje, s poudarkom na pripravi za spanje. Tečaj je trajal 7 dni zapored od 20:45 do 21:30.

Potekal je preko spletne aplikacije zoom. Udeleženci so si naprej namakali noge v vroči vodi in med tem kramljali, potem so si masirali, podrgnili stopala, sledilo ja še sproščanje v živo, ki ga je vodila LT mojstrica Lea.

Udeleženci so bili zelo zadovoljni s tečajem. Večina je zjutraj laže vstala iz postelje, kot pred tečajem, ker so spali bolj kvaliteteno.

3 komentarji

 • Ivan Štamol pravi:

  Tečaj Sladko spanje je presegel moja pričakovanja. Rana ura , zlata ura, mi je že dolga leta upoštevanja vredno pravilo in ves čas mi je pri tem pomagala budilka,,,, po tečaju Sladko spanje pa se zbujam brez budilke in precej bolj “fit” kot prej..
  Zelo enostaven in učinkovit način, da dobimo res kvalitetno spanje…

 • Ana Dvoraček pravi:

  Ko sem se udeležila priprave na spanje, sem spala kot polh in se zbudila čisto sveža 😊 Priporočam vsem, ki jim spanje veliko pomeni!

 • Egzona Bitići pravi:

  Z pričakovanjem sem se udeležila priprave na sladko spanje. Kljub temu, da sem veliko ur spala, moj spanec ni bil kvaliteten, saj sem se zbujala neprespana in ne spočita. Že prvi dan je energija šibala, saj sem se zbudila naspana in spočita. Tako je minil ves teden in jaz nadaljujem z pripravo, tako kot smo se naučili in kvalitetno spim in se zbudim spočita.

Komentarji

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja