Posel in denar

LUKA (27 LET)

Po rednem obiskovanju Spirale se je posel v podjetju očitno dvignil in tudi v privatnem življenju so se stvari spremenile na bolje. Kadar z ženo potrebujeva denar, se pokaže smernica, po kateri morava slediti in prideva do denarja.

BOŠTJAN (33 LET)

Delam v državni upravi, kjer so plače stalnica in so možnosti za izboljšanje finančnega pretoka zato manjše. Pred časom pa so se v moji službi pričela dogajati začasna premeščanja. V zadnjem letu sem s še enim sodelavcem iz matičnega kolektiva dobil takšno premestitev, da sva se na delo vozila skupaj s še dvema ali tremi novimi sodelavci. Tako se je moj standard v tem letu dvignil za 300 Evrov mesečno. To je bil izredno ugoden splet okoliščin, takšnih ugodnih finančnih razmer v mojem matičnem kolektivu drugi niso izkusili.

VERA (67 LET)

V Spiralo sem prišla zaradi tega, ker sem bila fizično in psihično uničena. Zgodilo pa se le, da se je tudi moje finančno stanje se mi je izboljšalo, kar je zame velik čudež.

MOJCA (26 LET)

SPIRALO sem prvič obiskala pred dvema letoma iz čiste radovednosti ter tihe želje po spremembi, a večjih problemov v življenju nisem imela. V dveh letih mojega rednega treninga se mi je kvaliteta življenja nepopisno izboljšala in na vseh področjih v življenju imam sedaj neverjetne rezultate.

Največji in najvidnejši rezulat imam na področju financ, saj sem v dveh letih uspela izboljšati pretok denarja. Preden sem prišla v SPIRALO je bil moj odnos do denarja drugačen, bala sem se, da denarja ne bom imela dovolj in tako sem kalkulirala in preračunavala ter se vedno obremenjevala, kako se mi bo uspelo preživeti iz meseca v mesec z nekaj borimi tisočaki, ki sem jih prislužila z delom preko študentskega servisa. S pomočjo inštruktorjev SPIRALE in s podporo skupine sem uspela podirati blokade na tem področju ter si hkrati počasi izboljševati tudi svoje sposobnosti, kar mi je iz meseca v mesec prinašalo večji zaslužek. Tudi ko sem bila njabolj »na psu« in ko je že vse kazalo, da denarja ta mesec ne bo dovolj, se je vedno čudežno pojavil kakšen telefonski klic, ki je naznanjal novo priložnost za delo. Bolj kot se je moje zaupanje krepilo, bolj sem lahko videla, da je denarja dovolj ter da vedno pride v pravem trenutku, na takšen ali drugačen način. Kljub temu, da sem še pred nekaj meseci bila izredno skeptična do tega ali mi bo uspelo zbrati dovolj denarja za potovanje in delo v Afriki, mi je s pomočjo rednega treninga to uspelo. Hkrati pa znam zdaj tudi vse bolj ceniti svoje delo in nimam več težav s postavljenjem svoje cene. Zdaj ne delam le za golo preživetje ampak mi je denar postal sredstvo, ki mi omogoča različne stvari v materialnem svetu.

MILICA (45 LET)

Z obiskovanjem SPIRALE sem odpravila migrene, postala bolj umirjena in izboljšala splošno počutje. Sem bolj uspešna v poslu. Postajam bolj srečna.

ANDREJ (46 LET)

SPIRALO obiskujem šele pet mesecev, in to ob vikendih. Bil sem zasvojen z delom, denarjem in materialnimi dobrinami. S pomočjo energijskega treninga mi je že uspelo pretrgati odvisnost od materialnih dobrin in že samo spoznanje, da nas materialni svet duši in vodi v bolezen, mi daje vedno večjo vero, da je učenje v SPIRALI prava pot do zdravega, sproščenega in bogatega življenja.

IDA (51 LET)

Energija tudi priskrbi denar, če seveda verjameš in zaupaš. Tako se je meni zgodilo, da sem hotela obiskovati Spiralo, pa tudi škornje za zimo sem potrebovala. Pa tisto zimo sploh ni bilo snega in tako sem imela denar za obiskovanje tretmajev. Pred kratkim pa sem dobila sporočilo, da mi bodo nakazali denar, za katerega sem pred 1 letom dobila odgovor, da do tega nisem upravičena.