Novita – uživanje za dušo in telo

Novita več kot masaža

Novita je izjemno učinkovit revitalizacijski program, ki ga razvijamo v Spirali že od leta 2005. Z njo dosežete obnovo vitalnosti, globoko sprostitev in notranji mir in na ta način odpravite stres in izboljšate delovno storilnost.

Novita je primerna za vsakogar, še posebej za podjetnike, menedžerje, športnike in vse, ki jih bremeni stresno življenje. Še posebno je zanimiva za vse, ki radi preizkusijo novosti.

Novita poteka v izjemno svetlem energijskem polju pod vodstvom LT inštruktorja, ki vas vodi v globoko sproščeno stanje. Istočasno pa vam LT terapevti pomagajo odpreti energijske poti – meridiane in sprostiti notranje organe. To pa pripomore k temu, da vaša življenjska energija normalno, nemoteno kroži po vašem telesu in organih.

Novite se lahko udeležite s posameznim obiskom ali pa v sklopu polletne ali letne karte, ki nista prenosljivi. Mogoče pa je izbrati tudi prenosljivo karto NOVITA4 za 4 obiske.

Novita vam nudi tudi družabno srečanje s prijatelji, s poslovnimi partnerji ali skupno uživanje z življenjskim partnerjem ali celotno družino.

Novita traja eno uro in pol.

DARILNI BONI

Če želite svojim najbližjim ali pa poslovnim partnerjem podariti nepozabno uživanje v sproščujoči energiji, vam nudimo darilne bone za Novito. :: darilni bon Novita >

REZERVACIJE

Za obisk Novite priporočamo udobna oblačila. Potrebna je rezervacija na tel. 041/630-888 ali po elektronski pošti na naslov info@spirala.org.

URNIK

  • Spirala center Ljubljana, Letališka 29C, ob torkih 19:00
  • ali ob želenem terminu po predhodnem dogovoru