Tečaj Novodobni otroci

Tečaj Novodobni otroci je izobraževalni program, ki udeležence nauči dvigniti nivo svoje življenjske energije in na ta način voditi otroke v uspešno in srečno življenje.

Živimo v času, ko se rojevajo izjemno sposobni otroci. So posebne duše in težko vodljivi, ker so praviloma energijsko močnejši od staršev. Nasprotujejo doktrini tega življenja, ker so že pripravljeni na višji nivo življenja. Tako nastaja velik konflikt med trenutnimi življenjskimi vrednotami in naravnanostjo sodobne mladine. Pogosto revolt pokažejo s samouničevanjem – alkohol, mamila, cigarete,… Zato je nujno potrebno, da se starši naučijo posredovati svojim otrokom dobro energijo, da so kot energijski steber, zaslomba, ne pa strogi, krut učitelj ali pa nemočna oseba, ki otroka samo razvaja.

Tečaj Novodobni otroci poteka v obliki predavanj, razgovorov, filmskih projekcij in delavnic. Udeleženci se tudi naučijo energijskega sproščanja.

URNIK

  • Trenutno ni razpisanih terminov.

Predlagamo da nas všečkate in spremljate na Facebooku in se prijavite na e-novice. Tako boste na tekočem z najnovejšimi objavami urnikov in terminov za naše programe.

*Zadnjič posodobljeno 5.3.2016