Pedivita

ZALIKA

Na praznovanju 17. obletnice Spirale v Celju sem prejela darilni bon za Pedivito. Takoj sem se prijavila Verici, ki Pedivito izvaja in moram reči, da sem bila z izvedbo zelo zadovoljna. Verica je natančno našla vse točke za masažo notranjih organov in ugotovila, da sta zelo občutljivi moja ščitnica in mehur, prizadeta pa je tudi moja limfa, kar mi je dalo smernice za delo na fizičnem telesu. Poleg tega se je med nama razvil zelo sproščen klepet, ob katerem sva se dotaknili mojih blokad. Verica ima poseben pristop do stranke in ji lahko zaupaš čisto vse svoje težave, brez da bi te obsojala in ti solila pamet, le povsem nevsiljivo ti svetuje kako naprej. Na Pediviti sem tako doživela zelo bogat energijski tretma za moj duhovni razvoj ter dobila smernice za negovanje svojega telesa. Hvala Verici in energiji!

MARINA

Ko sem prišla v Spiralo, sem imela kar nekaj zdravstvenih težav. V teh, skoraj šestih letih treninga jih je mnogo izzvenelo. Nekaj pa jih še vedno čistim, kot rečemo v jeziku našega pouka. Med temi je tudi moja težava s kolenom.

Pred leti mi ga je energija enkrat operirala, kar sem v enem pričevanju že poročala. Zadnje pol leta pa imam ponovno močnejše reakcije in kar večje bolečine. Na enem treningu našega višjega zavedanja sem prosila za pomoč in med ostalim poukom dobila tudi namig, naj se udeležim Pedivite. Ta bi naj bila energijska podpora mojemu istočasnemu učenju sprejemanja bolečine.

Takoj sem se odločila, da se s terapevtko Pedivite, Verico, dogovorim za termin. Zjutraj sem z bolečim kolenom prišla v dvorano, nato pa s še bolj zategnjenim odšla v prostor za Pedivito. Vsa v pričakovanju sem sedla v udoben masažni stol in Verica je začela z delom. Bilo mi je zelo prijetno. Refleksne točke na obeh nogah niso bile pretirano občutljive. Pravzaprav sem bila vesela, da me niso preveč bolele in sem v masaži prav uživala.

Potem pa se je Verica osredotočila na refleks kolena. Ena noga je bila skoraj brez bolečin, zato pa sem na drugi skoraj videla zvezde. Verico sem prosila, naj me kar vztrajno masira, bolečina pa je prehajala v mravljince in nazaj. Bilo mi je boleče in lepo hkrati, saj me je ves čas spremljal občutek, da je vse dobro in prav.

Po končani terapiji sem se obula in previdno stopila proti vratom. Začudeno sem obstala, saj bolečine v kolenu ni bilo več. Bilo je skoraj neverjetno. Koleno je bilo gibljivo in močno. Obe z Verico sva bili zelo veseli. Pedivita je v Spirali nov program, ki ga lahko priporočam, Verica pa je odlična terapevtka.

Energija pa mi je ponovno pokazala, kakšno neverjetno moč ima. Tako veliko, da me vedno znova očara in sem ji globoko hvaležna.

KRISTINA

Čudovita terapija Pedivita, hvala Verici za čudovito učenko Zorico.

PETRA

Čudovita Pedivita! Izkušnja polna zanimivih odkritij, ki se skrivajo v nogah. Hvala Veri!

JANJA

Tako masažo nog bi si moral človek velikokrat privoščiti. Čudovito, prijetno, koristno, zdravilno za telo in dušo. Gotovo bom še kdaj prišla, za danes pa HVALA!

MATEJA

Čudovita izkušnja, masaža s terapijo, pogovorom, res odlična kombinacija. Priporočam in z veseljem se je bom še udeležila. Hvala za vse!

TEREZA

Zelo prijetna in sproščujoča masaža, na trenutke boleča, saj je pritisk na točko sporočil, kje je zastoj energije. Počutila sem se kot na dopustu. Terapevtka enkratna in še bom prišla na razvajanje.

IDA

Ko sem izvedela, da se izvaja program Pedivita, me je kar potegnilo, da jo moram še sama preizkusiti. Pa moram reči, da mi ni žal. Sama terapija se je odvijala v zelo sproščenem pogovoru s terapevtko. Ves čas me je zanimalo, katere točke na podplatu so za kateri organ. Skoraj pri vseh pritiskih sem čutila bolečine. Nekje so bile bolj intenzivne, nekje manj, vendar me to ni vznemirilo.

Mi je pa bilo zanimivo, ko sem po nekaj dneh občutila bolečine prav na tistih organih, kjer so bile točke na podplatih bolj boleče. To pomeni, da stvar deluje, zato se nameravam terapije Pedivita še udeležiti.

Hvala za eno novo izkušnjo.

IVAN

Komaj verjamem, da lahko terapija podplatov tako močno vpliva na počutje celega telesa.

Ko se je  terapevtka s prsti »sprehajala« po mojih podplatih  in pojasnjevala posamezne točke je bilo prav zanimivo.

Ves čas terapije sem čutil močno zaupanje v terapevtko in njeno »delo«,  kar se mi ne zgodi pogosto. Bom še ponovil.

MARKO

Že sam prihod v Spiralo me je navdal s prijetnim občutkom, da hitro pozabiš na »postnatal« in se povsem posvetiš energiji. Med samo masažo stopal – Pedivito sem čutil, kako mi počasi popušča napetost v mojem telesu, počutil sem se vedno bolj in bolj lahkotnega. K temu je pripomogel prijeten pogovor s terapevtko, ki ti pove, kje imaš kakšne blokade, hkrati pa te popelje v povsem sproščeno stanje.

Če na kratko povzamem, med masažo sem se počutil odlično, po masaži sem imel občutek prijetne utrujenosti.

BOŠTJAN

PEDIVITA  je v sproščenem pogovoru in obdelavi nog minila zelo hitro. Dan po PEDIVITI imam občutek, da so noge energijsko bolj sproščene, bolj pretočne za energijo. Nosim očala in pogosteje kot drugi hodim na stranišče. Po pričakovanju sem pri PEDIVITI čutil močnejše bolečine prav na refleksnih conah oči in sečil oziroma prostate. Zvečer je sledila tudi reakcija hude utrujenosti, kar zame pomeni, da zadeva deluje, in da ruši energijske blokade. Zelo zanimivo mi je bilo tudi zaznavati kako so refleksne cone in meridijani povezani z drugimi deli telesa, predvsem pa sem bil presenečen med obdelavo meridijanov vranice in želodca na levi nogi, ko sem ob pritisku na meridijan dobil hipno reakcijo sluha in za nekaj trenutkov skoraj povsem izgubil sluh na levem ušesu. Že vrsto let vem, da so energijske reakcije bližnjica k boljšemu energijskemu ravnovesju, zato se bom PEDIVITE poslužil tudi še kdaj drugič.