Novita

KRISTINA

Hvala za čudovito Novito, globoko sem se sprostila, misli so odšle in srce je preplavila ljubezen. Hvala terapevtki Anji in inštruktorici Zorici za čudovito urico in pol popolne sprostitve.

ANITA

Hvala za čudovito potovanje v prostost, mirnost, brezmejnost,… Hvala Lea in Ivan.

ANJA

Vrhunska Novita, odlična energija, najboljša sporočila. Večkrat bi si morali vzeti čas zanjo, ker je res kraljevska. Hvala Zori in Ivan, za vsa spoznanja, ki jih bom upam lahko začela čimprej udejanjiti.

IVAN

Čudovita Novita.

ANITA

Hvala energiji in Spirali za prečudovito nagrado.

DAVID

Novita je bila polna pozitivnih in življenjsko pomembnih sporočil. Hvala Verici in Lei!

PETRA

Iskrena hvala energiji, Lei, Dušanu za darilo Novito, ki nama je s Špelo omogočilo čudovito dopoldne. Sem iskreno hvaležna, da sem na svojo pot popeljala tudi svojo najboljšo prijateljico. Hvala Zorici in Ivanu za čudovito vodenje in terapijo.

ŠPELA

Ob 20. letnici Spirale ste mi podarili terapijo Novito. Čudovita, sproščujoča izkušnja. Hvala terapevtu Mitji za terapiranje in gospej Zorici za pogovor.

STANKA

Sproščeno čutenje masaže, zaupanje terapevtu in inštruktorju, zato sem z lahkoto odslavljala misli, ki so mi prihajale naproti. Čutim hvaležnost za to podarjeno masažo. Mislim, da sem začutila nekaj, a ne vem, kako se naj opredelim glede vsega. Še enkrat hvala!

ANJA

Ponovno odlična Novita. Hvala ekipi in Lei za nova sporočila.

IVAN

Čudovito doživetje današnje novite mi je dalo nove, sveže energije in spodbude. Hvala!

KRISTINA

Tudi današnja Novita je bila blagodejna, polna sporočil o zdravju, ki sem jih z neizmernim veseljem srkala. Žal se je prehitro zaključila. Še pridem. Hvala!

MAJA

Danes sem se udeležila Novite. Čudovita terapija, ki spere probleme in v trenutku pričneš uživati v ničem.

VERICA

Čudovita Novita, hvala za terapijo, pouk in vse, kar nam daje energija.

KRISTINA

Med Novito je prihajalo veselje, radost in žalost je odhajala. Hvala energiji in hvala terapevtu in inštruktorici.

ANJA

Po dolgem času spet odličen in sproščujoč občutek. Kot da bi bila nekje drugje in ne le v prostoru za Novito. Hvala za sporočila in tople dotike.

ANITA

Mmmmmmm… čista uživancija!

JANJA

Novita – to je edina prava pot k cilju. Hvala!

KRISTINA

Sprostila sem se in čas se je ustavil. Pomislila sem tudi, če je to vse kar se je zgodilo v tem dnevu, je dovolj. Ustavila sem se in preplavil me je občutek veselja in neizmernega miru. Hvala energiji, hvala terapevtom in Zorici.

ZORICA

Že na začetku Novite sem se odločila, da bom samo uživala. Zares sem zelo uživala, ko me je energija preplavila. Kar odneslo me je. Ko sem se “vrnila” sem bila v blaženem stanju. Hvala vam!

ANJA

Odneslo me je v čisto drugo dimenzijo. Hvala ekipi in energiji za čisto druga občutja in veliko bolj sproščeno vzdušje po opravljeni Noviti.

KRISTINA

Bolj mirna in napolnjena z energijo se veselim jutrišnjega dne. Hvala Mitja in ostala ekipa. Zlati ste, kot je zlata energija.

VOJKO

Bilo je čudovito. Odpotoval sem za nekaj trenutkov ven iz sebe. Novita se je dotaknila tudi mojih čustev, ki ji še imam v sebi.

ANITA

Bilo je bombastično! Jst bi šeeeeeee….

IVAN

Na današnji Noviti sem bil v stanju blaženosti.

KRISTINA

Današnja Novita je bila zelo sproščujoča. Začutila sem, da sprejemanje osvobaja in ko odpremo srce energija steče in se razleze tudi po prostoru. Hvala.

IVAN

Bilo je veliko olajšanje po končani Noviti.

IDA

Hvala za še eno čudovito sprostitveno doživetje. Hvala terapevtom in hvala Lei.

ANJA

Prosta in lahka, polna pozitivne energije. Hvala terapevtom in Zorici. Hvala!

KRISTINA

Hvala! Počutim se božansko in lahko. Hvala Verici za nova sporočila v sprejemanju partnerja. Kako čudovitega partnerja imam, pa tega včasih ne vidim. Hvala vsem prisotnim.

ZORICA

Bilo je čudovito. Energija zelo gosta, veliko zlate svetlobe, božajoča. Vse sem doživljala na nek drugačen način, na nekem novem nivoju. Hvala!

DAVID

Prijetna, zelo sproščujoča in novih sporočil polna Novita.

KRISTINA

Zaplavala sem v energiji in se ji popolnoma prepustila. Odhajam radostna in polna miru v zunanji svet. Hvala ekipa.

ANJA

Kot da sem se izgubila v vesolju. Sproščena s polnim košem energije. Hvala ekipi. Super je bilo.

ZORICA

Na Noviti je bilo čudovito. Energija je bila zelo gosta, mehka. Ko me je preplavila mi je postalo vroče po celem telesu. Čutila sem, kako odteka zateglost in me prepljavlja mehkoba, mir, hvaležnost, da sem lahko tukaj. Hvala energija in Lea, da mi dajeta priložnosti. Hvala tudi terapevtom.

KRISTINA

Bilo je čudovito. Mir in toplota sta preplavila moje telo. Hvala energiji in vsem prisotnim.

IDA

Tako mehko, nežno in božajoče. Takša je bila današnja Novita. Hvala vsem, hvala energiji za takšno lepo doživetje.

ZDENKO

Super je bilo, zelo sem užival.

UROŠ

Baterije so spet polne. Hvala!

KRISTINA

Hvala energiji, ki nas vodi in pomaga, kjerkoli jo potrebujemo, tudi v starševstvu. Hvala!

VERICA

Hvala energiji, da mi je preko Idine masaže posredovala toliko lepega, da sem lahko uživala v bogatem pouku, ki ga je posredovala naša Lea in me popeljala v svet neizmernega uživanja. Hvala!

KRISTINA

Energija je radost, energija je veselje, energija je življenje. Hvala.

PETRA

Življenje je igra! Hvala vsem za čudovito Novito.

ANJA

Kot da bi se razlezla po prostoru. Odlično je bilo! Hvala vsem.

IDA

Spet je bila lepa terapija Novita, nov stik z energijo. Počutim se blaženo. Hvala!

FRANC

Danes zaključujem 6 mesečni ciklus novite. Pomagala mi je pri tem, da začenjam spoznavati, kaj pomeni uživati z energijo in kako sproščati sebe.

IDA

Čudovito! Enkratno, polno ene lepe, mirne energije. Sploh ne morem opisati mojih občutij. Preprosto to ne moreš povedati z besedami. Hvala Lei, Ivanu in Anji.

KRISTINA

Bilo je čudovito, kot da bi lebdela. Hvala Anja, hvala Lea, hvala energija.

NINA

Novita je tudi za terapevte posebno doživetje – tu smo, da se damo na razpolago našim strankam in energiji, ta pa nas uporabi kot prevodnike. Tako se za nekaj časa znajdemo v čudovitem pretoku, ko nič ni težko in je vse prijetno. Če si prost in odprt, lahko prav začutiš, kako skozi tebe kot po kanalu teče močen energijski tok. Predvsem na koncu, ko se ob strankah tudi sprostimo, to naše »delo« postane pravi užitek; čeprav le za nekaj trenutkov, pa je to stanje tako lepo, da sem zelo hvaležna energiji, Spirali, Lei in Dušanu za priložnost in zaupanje, da sem lahko terapevt.

JASNA

Izredno zanimiva izkušnja s posebno energijo.

ANDREJA

Hvala Lea in ekipa, sporočila so bila enkratna in energija gosta in mila.

ANJA

Prvič v Ljubljani na NOVITI, čeprav jo drugače iz Celja že zelo dobro poznam, ampak je bila izkušnja odlična. Sproščena, brez misli in pripravljena na nov teden. Hvala ekipi.

EVA

Danes prvič na NOVITI, bilo je čarobno doživetje, na koncu so mi tekle solze. Hvala mojstrici in Dejanu! Še bom prišla in pripeljala še druge!

NINA

Na NOVITI je bilo super. Počutila sem se kot na sredi morja in ko me je terapevt terapiral sem imela občutek, kot da me boža sama Energija. Zagotovo še pridem.

URŠKA

Na NOVITI sem zelo uživala. Čudovita energija, mehkoba terapevta in pretočnost inštruktorja.

LEJA

Vsaka mehka beseda, vsak dotik, prijem se vsrka v telo, srce in dušo. Počutiš se kot v drugem svetu. Energija je fantastična, vse teče, vse se začuti. NOVITA je najboljša metoda za uživanje in učenje novega stila življenja hkrati.

DEJAN

NOVITA mi vedno pomaga, da se energijsko dvignem. Verjetno je to ena in edina terapija, ki s svojo močjo in svetlobo pomaga vsaki duši, da dobi tisto kar potrebuje. To pa so sigurno milina, ljubezen in globok duševni mir. Pohvalil bi celotno ekipo terapevtov in inštruktorjev, ki pričarajo nepozaben ambient za uživanje.

MARA

Prvič na Noviti … po začetnih 15 min, ko sem preklapljala, se mi je odprl svet barv, mehkih oblik in oblačka … se vrnem raziskovati …

NINA

Če se odločiš prepustiti energiji, postane življenje en sam užitek. Novita je dober trening tega.

ZLATA

Zelo sem uživala. Vsaka Novita je nekaj novega in vsakič se bolje predaš in prepustiš energiji. Na trenutke te popolnoma odnese in pretok energije začutiš po celem telesu.

VERICA

Takle energijski balzam si moram kmalu zopet privoščiti.

ANJA

Po tako dolgem času pa je bila tale Novita res pravi balzam. Hvala Mitju za odlično energijsko terapijo, Lei za pravi pouk. Vesni in Jožetu pa za dobro družbo. Večkrat si je potrebno privoščiti kaj takšnega.

IDA

Današnja Novita je bila spet nekaj posebnega. Imela sem občutek, kot da je trajala samo nekaj minut. Občutila sem globok mir in sproščenost. Hvala vsem za lep trenutek.

DARJA

Imela sem se zelo lepo, mirna sem in kot prerojena. Hvala!

DRAGICA

Hvala za enkratno masažo. Sem kot prerojena.

ASTRID

Bilo je lepo in sproščeno. Spustila sem misli in odprla srce ….

MILJENKO

Bilo mi je prijetno spoznati nov način delovanja in razmišljanja. Pohvala tudi terapevtki za terapijo.

EVA

V zadnjem času sem veliko delala in sem bila zelo zelo utrujena. Tudi naspati se nisem mogla in sem se že zbujala utrujena. Med terapijo se mi je uspelo sprostiti. Proti koncu sem sicer zaspala, ampak sem se po dolgem času zbudila sveža in spočita. Počutila sem se kot dojenček.

MILICA

S sproščenim stanjem, v katerega sem prišla pri Noviti, sem dojela, da sem na pravi poti glede pouka in da bom še naprej prakticirala sporočila, ki sem jih dobila, v življenju. Po Noviti sem se počutila lahko, bolj zdravo in sproščeno.

Vsaka Novita mi da nekaj novega. Počutim se božansko. Še bom prišla.

DEJAN

Novita me vedno znova pripelje do spoznanja, da je stik z energijo nekaj najpomembenjšega. V tem programu pa v ta stik prideš preko sprostitvene energijske terapije, ki jo izvajajo izredno kvalitetni terapevti in preko pouka, ki ga podaja inštruktor. Gre za najkvalitetnejšo obliko terapije, kar sem jih imel moč spoznati.

ANDREJ

Vsakič, ko sem na Noviti, se mi zdi kot, da sem nekje daleč, v toplih krajih. Delo, ki ga opravijo terapevti, je vrhunsko in z njihovo pomočjo in s pomočjo inštruktorice Lee, res lahko zapluješ visoko v vibracije. Hvala in verjamem, da boš še velikokrat prišel na Novito.

Novita je balzam za dušo. To je tisto, kar te napolni.

ANDREJA

Prišla sem z bolečinami v hrbtu, odšla pa v sproščenem stanju brez vsakršnih bolečin.

TEREZA

Novita je tak balzam za dušo in telo, da ti še na misel ne pride, da bi v oblici ponudbe še kdaj poiskal drugo alternativo.

LEJA

Novita mi je dala vse, kar rabim in kar bom še naprej rabila – dobro energijo, drugačen pogled, drugo razmišljanje in delovanje v življenju, vso mehkobo, ki ti jo da energija, nov zagon, nov veter za nov stil življenjav fenomenizmu.

IDA

Toliko prijetnih občutij, da človek ne more z besedami opisati. Ne morem opisati, kako lepo je, ko ti srce zaigra. Hvala za tako lepo doživetje.

Težko je z besedami opisati vsa ta občutja. Res je bilo enkratno, tako mehko in božajoče.
Iskrena hvala vsem.

Hvala za čudovito Novito. Hvala Lei, Ivanu in Verici.

ANJA

Danes je bila energija še posebej močna, Novita pa fenomenalna.

Kot da ti je vse, kar slišiš, občutiš, doživiš skozi terapijo, pisano na kožo. Vsekakor pa se sporočila zapišejo v dušo.
Odlično je bilo.

Tudi na takšen način je odlično predelati kakšne blokade, ki se ti začno kazati v življenju.
Po tem sem veliko bolj pomirjena in verjamem, da se bom lažje lotila treninga in grizla dalje.

IVAN

Začutil sem topel, čaroben, olajšujoč objem energije.

Spet je bilo lepo doživetje.

DAVID

Odlična Novita, spontana, energijsko močna. Sem tako sproščen,da težko opišem pozitivne občutke. Želim, da to stanje duha traja čim dlje.

Počutim se bistveno bolj mirnega in sproščenega. Energija deluje.

ZALIKA

Zelo si želim, da bi obdržala današnji vpogled v čudovito delo energije, ki mi ga je dala Novita. Tisočkrat hvala!

Novita je najlepše in največje darilo življenja. Čutim, da sem drugačna, na poti v srečno življenje.
Hvala!

PETRA

Bilo je odlično. Človek se dejansko sprosti in pozabi na vse. Bo treba ponoviti.
Priporočam  vsem.

Novita je prav posebna izkušnja, pri kateri občutim res neverjetne občutke, predvsem uživanje.

VID

Bilo je zelo prijetno in sproščujoče.

ROMAN

Občutek odličen, ko bi le trajalo.

LIDIJA

Hvala za lep energijski dogodek. Bilo je zelo lepo.

EMILIJA

Bilo je zelo blagodejno za telo in želela bi kmalu zopet ponoviti in potem še večkrat tako zelo uživati.

MARINA

Danes sem bila na Noviti drugič (prvič pred dvema letoma). Bilo mi je zelo lepo, krasno sem se sprostila. Uživala sem z vsemi deli Novite, glasbe, glasu,… z energijo. Skratka, sem »fajn«.

VERICA

Današnja Novita me je zopet ponesla v čudoviti svet uživanja.
Hvala!

Po dolgem času sem zopet imela priložnost, da okusim vse radosti, ki nam jih lahko ponudi le Novita. Hvala za pouk in čudovito sprostitev.

JOŽICA

Bilo je zelo sproščujoče. Prišla sem oblečena z jopico, odšla razgreta, z veliko pozitivne, tople in prijetne energije.

Hvala, da ste mi dali to izkušnjo.

NINA

Današnja Novita je bila resnično božanska. Pomagala mi je, da sem se napolnila s svežo energijo in aktivirala sporočila, ki so že bila nekje v meni. Med Novito sem čutila, kot da lebdim in kot da se mi telo razprostira oz. širi na vse strani. Ker je imela moja stara mama pred tremi dnevni infarkt, sem bila nekoliko na tleh. Čeprav verjamem, da se bo vse uredilo, mi je Novita samo še potrdila moje občutke in mi pomagala, da bom pozitivna in na ta način pomagala tudi stari mami.

Hvala Zorici in Vesni, da sta me popeljali v ta čudoviti energijski svet.

ZORICA

Po Noviti sem bila kot prerojena. Vse napetosti so se raztopile. Bila je samo še energija in jaz.
Hvala

Zelo sem uživala na Noviti. Prihajala so zelo močna sporočila za zdravljenje hrbtenice in sklepov. Terapiranje je bilo ves čas kakor valovanje – povezano, mehko, pa vendar močno.
Večino časa sem lebdela nekje v zraku. Samo enkrat me je odneslo v spanec za kratek čas, drugače pa sem bila nekje na meji ali v prenatalu.

Hvala kompletni ekipi in energiji.

KARMEN

Hvala vsem, bilo je prečudovito.

NUŠA

Hvala, bilo je čudovito. Spočila sem se, počutim se enkratno, prenovljeno.

JOŽE

Bilo je na  visokem nivoju. Jaz sem bil pred Novito napet, nesproščen in po mečih me je    
trgalo.  Celota se je ujela – dobra energija. Sedaj sem kot prerojen.
Hvala!

Kot vedno je bila Novita profesionalna v najbolj pozitivnem pogledu.
Hvala osebju.

Danes je bilo na Noviti enkratno. Inštruktorka Verica je v vodenju dala izreden ton, terapevtka Darja pa me je v celoti sprostila.

Iskreno pišem in ugotavlja, da ob tem, ko sem bil že mnogokrat na Noviti, je ob istem tretmanu vsakokrat nekaj polnega, nekaj novega.
Hvala vsem!

Pripeljal sem na Novito brata Martina in svakinjo Nušo. Bila sta zelo zadovoljna, dobila sta veliko energije.

Na predvečer mojega rojstnega dne sem bil deležen perfektnega tretmana v čudovitem ambientu  in predvsem veliko energije.

Današnja Novita je bila izredna. K razpoloženju je doprineslo tudi dejstvo, da sem dobil podaljšanje vozniškega dovoljenja. Zahvala gre predvsem kolektivu Spirale, ki me je energijsko podprl.

Današnja Novita je bila izredna. Dobil sem zaupanje za poboljšanje stanja mojega levega kolka.
Samo terapiranje me je poneslo v prijetno stanje in me v celoti sprostilo. Hvala inštruktorici Lei in terapevtoma.

Lepo je biti na Noviti, pri čemer ne znam opisati tistega sproščujočega počutja z besedami.
Hvala vsem, ki mi omogočajo to doživetje.

Današnjo Novito sem doživljal enkratno. Ne spominjam se, kdaj je bilo tako perfektno. Čutim, da mi je zelo dobro delo in mi bo v pomoč.
Hvala!

Današnja Novita je bila nekaj posebnega, sproščujočega. Čutim še po Noviti delovanje energije. Hvala vsem!

Res energija deluje na kolektiv in posameznika. Jaz to čutim kot prijetno razpoloženje.

Strani: 1 2