Dorvita

IVAN

Čudovita masaža hrbta, lepa in močna energija! Se še vidimo! Hvala…vse dobro vam želim.

KRISTINA

Energija mi je podarila Dorvito in bilo je čudovito. Moja hrbtenica se je pomladila in hvala Ivanu za odlično terapijo. Hvala Energija!

VOJKO

Udeležil sem se DORVITE. Bilo je zelo prijetno, sproščujoče, živo in zdravilno.

ANDREJ

Dorvite sem se udeležil zaradi bolečin v hrbtu. Po prvi terapiji sem bil brez bolečin. Čudovito! Drugi dan me je med terapijo bolel vrat, hrbet pa je bil brez bolečin. Zdaj sem kot nov.

MIRAN

Po terapiji Dorvita se počutim zelo dobro.

LJUBA

Po prvi terapiji dorvita sem se super počutila. Med drugo treapijo sem čutila bolečine v ramenskem predelu. Po njej sem čutila pljuča prazna, z lahkoto sem dihal. Najvčji rezultata pa sem dobila v hrbtenici. Ni me več bolela in brez težav delam na vtru.

VIDA

Moje izkušnje z dorvito so naslednje: Po prvi terapiji sem bila izredno dobro, fizični in psihično. Po drugi je bilo celo telo razboljeno. Imela sem reakcijo. Po tretji se je pojavila psihična reakcija. Po tem pa je bilo moje počutje dobro.

TOMO

Masaža mi je prijala in po prvi masaži sem se dobro počutil. Ni bilo nobenih reakcij, ne po prvi masaži, ne po zadnji. Počutje je res dobro.

JANEZ

Dobra sprostitev in prijetna masaža.

DANICA

Zelo dobro sem se počutila med masažo. Imela sem tudi malo reakcijo – glavobol, vendar po prvi masaži je bilo bolje. Zelo dobra masaža.

BARBARA

Za trikratno zaporedno energetsko masažo hrbta (Dorvito) sem se odločila predvsem zaradi občutka, da sem zataknjena v nekem trenutko življenja, iz katerega se ne morem pkremaknit dalje. Pleg tega je bilo moje telo zategnjeno zaradi neprestane prisiljene drže za računalnikom, stresa, povezanega predvsem s hitrim tempom življenja, vključevanjem v ljudi in situacije ter iskanjem notranjega miru in zadovoljstva.

Prva dva dni sva se s terapevtom odločila za bolj močno izvedbo, zato sem se med masažo poskušala čim bolj sprostit. Čutila sem močne tokove predvsem po nogah in pri posameznih prijemih tudi po glavi. Za slednjo sem imela občutek kot da se odpira, postaja vedno bolj jasna. Oba dneva sem zvečer čutila precejšnjo utrujenost, zato sva masažo tretji dan zaokrožila z manjšo intenzivnostjo. Bilo je božansko, celotno telo je bilo v harmoniji in na trenutke sem imela občutek, da sem kar odplavala. Po zaključenem ciklusu masaž so se poleg zategnjenosti telesa, sprostila tudi psihične in čustvene napetosti, zato sem se prepričana, da sem naredila korak naprej, v pravo smer.

MARKO

Bolečine v hrbtenici in med lopaticami me občasno spremljajo ze več let. Občasno te preidejo tudi v spodnji del glave. Po prihodu v Spiralo pred približno dvema letom se je stanje že precej izboljšalo.

Sedaj, ko je v Spirali možnost masaže hrbta, sem se odločil za tridnevno terapijo.

Občutki med masažo:
Med Masažo hrbtenice sem občutil občasno mravljinčenje in mrazenje po celem telesu. Določeni deli hrbtenice so bili ob pritisku terapevta prijetno boleči.

Nekaj posebnih učinkov masaže:
Prvi dan mi je med masažo leva roka popolnoma zaspala in čutil sem kot bi imel v pesti same šivanke. Ob določenem pritisku (točke) terapevta v bližini vratnega predela, pa je ta občutek v roki popolnoma izginil in se ni več pojavil. Roka je bila ponovno normalno gibljiva.

Pri masaži ramenskega dela se je v hipu pojavila močna bolečina v spodnjem delu glave, ki pa je ob popuščanju terapevta izginjala. Bolečina se je vsakič pojavila, ko je terapevt ponovno prišel do te točke.

Zadnji dan terapije, pa sem dobil v glavo močan hlda, občutek je bil, da mi bo glava kar zamrznila. To je trajalo kakšno dobro minuto po tem je izginilo.

Po vsaki terapiji sem se počutil izredno lahkotno. Hrbtenica je bila kot nova.

Dorvito priporočam vsem, kateri imate kakršne koli težave ne samo s hrbtenico, saj se boste s pomočjo energijske masaže le te hitreje opdravili.

Sedaj imam več volje, izboljšalo se je moje počutje. Ne odlašajte! Izkorsitite priložnost, da naredite nekaj več za sebe.

VESNA

Zaradi slabega notranjega počutja in močne brezvoljnosti, utrujenosti, sem se odločila da bom izkoristila akcijo 2 +1. Namreč nisem še imela izkušnje kako se počutiš po treh zaporednih energijskih masažah hrbta. Že sama masaža, ki traja 1 uro je pravi balzam za vsesplošno počutje, da ne govorim kako dobro to dene hrbtenici, ki 24 ur nosi naše telo in vse strese čez dan. Ampak 3 dni zapored to je pa pravo darilo, ki si ga pokloniš, da si dvigneš duh, da postaneš bolj pretočen, da je drža boljša, počutje sveže, lahkotno in enostavno ne moreš biti tečen ali brezvoljen ali utrujen. Med samo masažo so se dogajale pri meni fizična čiščenja npr. 1 dan so se med izvajanjem masaže pojavile pekoče bolečine v predelu slinavke, žolča ki so izginile takoj ko je terapevt zaključeval 1 urno terapiranje. Drugi dan so se mi sprožili nervozni mravljinci, ki so potovali z vratu do prstov na nogi, bolečin iz prejšnjega dne ni več bilo. Tretji dan pa sem samo še uživala, energija je prosto tekla in telo je bilo lahkotno. Človek res rabi malo več časa da se iz telesa izločijo razno razne obremenitve, ki se naberejo čez dan in jih ne bi zaznali če jih ne bi stimulirala masaža hrbta, po katerem teče glavni energetski kanal za celotno človekovo počutje. Težko je na list papirja prenesti občutke, zatorej priporočam slehernemu, ki se ima rad, ki ima rad svoje zdravje, ki bi rad kvalitetno šel skozi dan, življenje, da si privošči izkušnjo energijske masaže hrbta 3 dni zapored.

ZORICA

Pri prvi Dorviti sem že med obdelavo imela močno pritiskajočo bolečino v levi ledvici, ki je počasi pojenjala. Hrbet je bil tako zakrčen, da nisem čutila nobenih vozličkov ali bolečin. V vratu pa se je napetost in bolečina stopnjevala, prav tako v glavi. Imela sem vrtoglavico. Ko sem prišla domov, sem šla zelo hitro spat, zjutraj pa sem se zaspala na trening – Višje zavedanje.

Pri drugi Dorviti se je hrbet in vrat dosti bolj zmehčal. Čutiti je bilo veliko bolečih vozličkov. Bolečina in napetost v vratu in glavi se je tudi pojavila, vendar se je hitreje razblinila. Ko sem odhajala, sem imela občutek oslabelosti v nogah, kot da me ne bodo nesle in bolečino v križnem delu hrbtenice. V zgornjem delu hrbtenice sem imela občutek pokanja spon, proti levi rami pa sem čutila drobno zbadanje, kot z iglicami.

Vse tri dni sem imela med Dorvito tudi napenjajoče bolečine in slabost v trebuhu in levi ledvici ter napetost in bolečine v predelu rodil in mehurja. Hrbet in vrat sta veliko bolj gibljiva. Čutila in videla sem izmenjavo temne in svetle energije.

Po treh Dorvitah sta se hrbet in vrat zelo zmehčala, zato se bom za to terapijo še odločila.

Priporočam tudi drugim, da vzamejo paket treh Dorvit zapored vsak dan.

VERICA

Za tridnevno terapijo hrbta Dorvita sem se odločila zaradi bolečin in otrdelosti v ramenskem in vratnem delu hrbta.

Na prvo terapijo sem prišla zelo nerazpoložena, tudi glava me je bolela. Približno polovico terapije se nisem mogla sprostiti, potem pa sem prosila terapevta, da mi masira točke proti glavobolu in ta je čudežno izginil. Tako sem preostali čas Dorvite uživala v terapevtovih pritiskih na otrdele in boleče dele. Po terapiji sem se počutila veliko bolje.

Od druge terapije sem pričakovala nadaljnje izboljšanje bolečih in otrdelih delov ramen in vratu in to se je tudi zgodilo. Domov sem odšla gibčna in brez bolečin.

Pri tretji terapiji sem uživala kot še nikoli. Moja in terapevtova sproščenost sta se zlili v stanje, ki se ga z besedami ne da opisati, treba ga je občutiti, doživeti. Za takšne trenutke in takšno izboljšanje zdravstvenega stanja bi z veseljem plačala še veliko več.

KATARINA

1. DAN:
Po Dorviti je zelo dobro počutje. Imam občutek, da se mi sprostijo blokade v hrbtnem delu in energija bolje steče. Počutim se zelo lahkotno.

2. DAN:
Imam občutek, da se izvaja energijska »operacija« moje hrbtenice. Po končani Dorviti se počutim kot v oblakih. Čudovito!

3. DAN:
Počutim se zelo sproščeno. Energija bolje teče skozi moje telo. Imam občutek, da so določene blokade odstranjene.

ROK

Dorvito 2+1 sem prvič obiskal zaradi bolečine v hrbtu. Že po prvi terapiji sem odšel skoraj brez bolečin. Po koncu terapij se počutim kot prerojen.
Da pa prideš do tega stanja, se morajo dogajati reakcije, ki se jih moraš razveseliti.

Po prvi masaži sem dobil povišano temperaturo, se celo noč potil, zjutraj pa se zbudil brez vročine. Že dalj časa sem opažal, da imam rahlo zamašen nos ter dihalne poti.

Po drugi terapiji se je nos odmašil.

Po tretji terapiji sem poln pričakovanj, kakšne bodo današnje reakcije.

Dorvito priporočam vsem z bolečinami v hrbtu ali brez, saj je zelo sproščujoča in te napolni z energijo.

LJUBA

Po prvem dnevu masaže sem imela zelo dober in lahek občutek. Masaža je bila skoraj brez bolečin. Že prvi dan terapije pa sem dobila močno reakcijo s povišano temperaturo (38,5º), močne bolečine v žrelu, povečane mandlje in tudi nekaj urno reakcijo žolčnika, zato sem šla zvečer ponovno na tretma v dvorano Spirale.

Ponoči je nastopilo potenje. Ob 3.50 zjutraj sem vstala in šla v naravo za dve uri. Po kakšni uri se je stanje precej izboljšalo: temperatura je padla in kašljanje je postalo zmerno.

Terapija je povzročila čiščenje v globine in upam, da bo s pomočjo energije potek reakcij hitrejši in s tem tudi pot do boljšega zdravja.

ANDREJA

Bilo je čudovito. Odlično sem se sprostila. Med terapijo sem začutila bolečino samo na manjših predelih. Po terapiji pa sem imela rahlo pekoče bolečine po celi hrbtenici.

MARINKA

Danes sem prvič obiskala masažo Dorvito. Terapevt je zelo lepo izvajal masažo, počutila sem se zelo ugodno, ker sem se tudi dobro sprostila. Dotaknil se je mojih šibkih točk, za katere sploh nisem vedela in verjetno bi se čez nekaj časa pokazale kot bolečina.

Skratka, uživala sem med samo izvedbo in v dobrem počutju, zato bi vsakemu priporočila, da si privošči tak užitek. Pričakujem, da bo počutje, zdravje še naprej tako dobro.