Tečaj Napredno partnerstvo

Tečaj Napredno partnerstvo je izobraževalni program, ki udeležence seznani s trendi sodobnega, naprednega partnerstva.

Živimo v času, ko imamo vsi večja ali manjša trenja s svojim življenjskim partnerjem. To je posledica tega, ker star način – zakonska zveza – ne ustreza modernim trendom življenja, kot so spuščanje ega, sprejemanje, mehkoba, energijska neodvisnost, kreativnost. Vse to so stopnice do tako iskane ljubezni. Odpraviti je potrebno posesivnost, vključevanje, fokusiranje, ljubosumje, energijsko odvisnost,…

Tečaj je namenjen temu, da se naučite oživiti svojo energijo in ozavestiti tiste miselne vzorce, ki vas bremenijo v partnerstvu in v življenju nasploh. Skozi tečaj se prepletajo predavanja o sodobnem, naprednem partnerstvu, o trenutnih najbolj pogostih načinih obnašanja v partnerstvu in konkretna vprašanja in problematika udeležencev. Udeleženci se tudi naučijo energijskega sproščanja.

Tečaj je zasnovan tako, da se oživi energijski pretok med partnerjema in da se partnerja naučita spuščati ego in odkrivati ljubezen. Udeležita se ga lahko oba oba partnerja ali pa samo eden. Vsebuje pogovore, predavanja, prakticiranje, prizore, energijsko sproščanje.

URNIK

  • Trenutno ni razpisanih terminov.

Predlagamo da nas všečkate in spremljate na Facebooku in se prijavite na e-novice. Tako boste na tekočem z najnovejšimi objavami urnikov in terminov za naše programe.

*Zadnjič posodobljeno 5.3.2016