Novice

Prisluhni svojemu srcu

Prisluhni svojemu srcu: Ni potrebno da vemo vnaprej vse korake do cilja. Prisluhimo svojemu srcu korak za korakom in dosegli ga bomo.

V nedeljo, 7. januarja 2018, je LT mojstrica Lea prevajala sporočila z naslovom Prisluhni svojemu srcu.

Prisluhni svojemu srcu – Stvari se pogosto lotevamo z razumom. Vse radi premislimo v naprej in naredimo plane, kako bomo nekaj izvedli. Ampak talšen pristop je napačen. Pomembno je, da začutimo srce in se naučimo, kako mu prisluhniti. Zaupati moramo temu, kar srce čuti. Ni potrebno da vemo vnaprej vse korake do cilja. Prisluhimo svojemu srcu korak za korakom in dosegli ga bomo.

Posnetek prenosa vesoljnih sporočil Prisluhni svojemu srcu lahko prenesete iz naše spletne trgovine, ali pa ga kupite na CD-ju. CD lahko naročite po elektronski pošti na naslovu info@spirala.org, ali na telefonski številki 041/630-888. Nakup CD-jev pa je možen tudi osebno v naših centrih v Celju na Opekarniški 15b in v Ljubljani na Letališki 29c.

Priporočamo, da poslušate odlomek.

ODLOMEK – Prisluhni svojemu srcu

 

Z marcem 2011 je Spirala pripravila za vas posebno ekskluzivni program, PRENOS VESOLJNIH SPOROČIL, ki jih bo prevajala LT mojstrica Lea. preberi več >