Novice

Komu zaupati

Komu zaupati

V nedeljo, 10. decembra 2017, je LT mojstrica Lea prevajala sporočila z naslovom Komu zaupati.

Komu zaupati – Če zaupamo samo samemu sebi smo bolj odločni, pogumni, samozavestni. Ampak gotovo se enkrat znajdemo v situaciji, ko nam naše zaupanje vase ne prinese rešitve. Nekateri ne zaupamo sebi, zaupamo pa komu drugemu. Ampak ponovno pride lahko do situacij, ko nam tudi tisti, ki mu zaupamo ne zna pomagati. Nekateri zaupamo institucijam, ampak tudi te nam pogosto ne morejo pomagati. Nekateri zaupamo v denar. Če ga bomo imeli dovolj, bomo lahko z njim odpravili vse težave. Ampak tudi z denarjem to ne gre. Vsekakor je bolje zaupati in verjeti v vsaj nekaj, kot v nič. Saj kdor ne zaupa ničemur, je ves čas pasiven, poln strahov in skrbi. Ampak v karkoli že zaupamo, vedno nas to pripelje do točke, ko nam to ne pomaga več. Naučiti se je potrebno zaupati življenju in se naučiti čutiti to, kar nam življenje ponuja. Potrebno se je zavedati, da smo prišli na svet z različnimi razlogi in nalogami, zato se tudi naša življenja in kaj nam ponujajo med nami razlikujejo.

Posnetek prenosa vesoljnih sporočil Komu zaupati lahko prenesete iz naše spletne trgovine, ali pa ga kupite na CD-ju. CD lahko naročite po elektronski pošti na naslovu info@spirala.org, ali na telefonski številki 041/630-888. Nakup CD-jev pa je možen tudi osebno v naših centrih v Celju na Opekarniški 15b in v Ljubljani na Letališki 29c.

Priporočamo, da poslušate odlomek.

ODLOMEK – Komu zaupati

 

Z marcem 2011 je Spirala pripravila za vas posebno ekskluzivni program, PRENOS VESOLJNIH SPOROČIL, ki jih bo prevajala LT mojstrica Lea. preberi več >