Novice

Naravnanost za uživanje

Naravnanost za uživanje

V nedeljo, 12. marca 2017, je LT mojstrica Lea nadaljevala s prevajanjem sporočil za uživanje. Če nam daje veselje do življenja ustvarjanje materialnih dobrin, ali to da živimo za družino, potem to ni resnično uživanje. Uživanje prav tako ni to, da smo pasivni. Če lenarimo, ali nam drugi strežejo, nam dajejo pozornost in nas razvajajo, to ne prinese resničnega uživanja. Obstajajo tudi ljudje, ki si ne dovolijo uživati. Po njihovem se to ne spodobi ali pa zmotno mislijo, da jim bo to prineslo še večje trpljenje.

Da resnično uživamo, si je treba za to dati dovoljenje. Treba se je osvoboditi svoje miselnosti. Gre za stanje, ki ga je težko opisati z besedami, saj je to vibracija, svetloba. Zelo pomembno je, da čim več ljudi začne resnično uživati, saj ljudje, ki so v takšnih vibracijah, ne morejo početi negativnih stvari, kot je naprimer vojskovanje ali ukvarjanje s kriminalom. Takšno uživanje bo prineslo svet v katerem bo vsem lepše živeti, kot sedaj.

Posnetek prenosa vesoljnih sporočil v živo si lahko prenesete na računalnik iz naše spletne trgovine, ali pa ga kupite na CD-ju. CD lahko naročite po elektronski pošti na naslovu info@spirala.org, ali na telefonski številki 041/630-888. Nakup CD-jev pa je možen tudi osebno v naših centrih v Celju na Opekarniški 15b in v Ljubljani na Letališki 29c.

Priporočamo, da poslušate odlomek.

ODLOMEK – Naravnanost za uživanje

 

Z marcem 2011 je Spirala pripravila za vas posebno ekskluzivni program, PRENOS VESOLJNIH SPOROČIL, ki jih bo prevajala LT mojstrica Lea. :: preberi več >