Novice

Intenzivna tečaja v aprilu

Letos pričenja Spirala z novim načinom absorbiranja zdravilne energije in sporočil, znanja, energije in sporočil o ljubezni. V ta namen smo v Spirali pripravili dva intenzivna tečaja. Prvi tečaj bo namenjen zdravljenju, osrednja tema drugega tečaja pa bo ljubezen.

 

slika_zdr

Intenzivni tečaj o zdravljenju vsebuje vsrkavanje jutranje energije, energijske tretmaje, gibanje, pohode, sprehode, MANIVITO, DORVITO, PEDIVITO, Qi gong vaje, sproščanje, predavanje na temo zdravje, ogled filma Vstajenje s komentarji. Tudi zdrav zajtrk in en topel obrok na dan priskrbi Spirala.

Tečaj se bo pričel v petek, 21. aprila, ob 17. uri in končal sredo, 26. aprila, ob 11. uri. Odvijal se bo v Spirali v Celju na Opekarniški 15b.

Prijave sprejemamo do 10.4. s plačilom akontacije 100€.

Tečaj je primeren za vsakogar, saj vsak potrebuje več ali manj zdravilne energije.

 

slika_ljub

S pojmom ljubezen se v življenju najpogosteje srečujemo na področju partnerstva in družine. Pomembno je, da se zavedamo, da je potrebno izčistiti posesivnost in ljubosumje, ker oboje kot kislina razjeda ljubezen, dokler je ne ostane nič več. Na tečaju bo precej časa posvečeno tudi treniranju odprtega srca, ki je pogoj za rojstvo ljubezni.

Program vsebuje vsrkavanje jutranje energije, energijske tretmaje, pohode, sprehode, MANIVITO, DORVITO, PEDIVITO, Qi gong vaje, sproščanje, oglede odlomkov iz filmov, ki bodo služili kot učni pripomoček za poglabljane vedenja in čutenja, kaj ljubezen je. Tudi zdrav zajtrk in en topel obrok na dan priskrbi Spirala.

Tečaj se bo pričel v sredo, 26. aprila, ob 17. uri in končal v ponedeljek, 1. maja, ob 11. uri. Odvijal se bo v Spirali v Celju na Opekarniški 15b.

Prijave sprejemamo do 10.4. s plačilom akontacije 100€.

Tečaj je primeren za vse tiste, ki želijo imeti prosto dušo in odprto srce.