Novice

Manivita ima močan učinek na celotno telo

Ravnokar sem imela MANIVITO, energijsko terapijo rok. Masaža rok je nekaj, kar še nikoli nisem poskusila, niti nisem zasledila, da bi se takšna masaža kjerkoli sploh izvajala.

Bilo je zelo sproščujoče. Masaža rok mi je sprožila zdravljenje notranjih organov, saj so vsi meridiani na rokah povezani z notranjimi organi in posledično s celim telesom.

Po MANIVITI sem čutila, da so se mi tudi glava, vrat in celo zgornji del hrbta popolnoma sprostili, čeprav se terapevt teh predelov sploh ni dotikal. Pred terapijo sem imela močan pritisk na glavi in tudi ta je potem izginil. Pretok energije se je po celem telesu pospešil. Kdo bi si mislil, da ima ena masaža rok lahko takšen učinek. Posebno sem čutila meridian črevesja, ki je tudi na rokah.

Naše roke in zapestja so zelo obremenjena zaradi vsakodnevnega držanja tablic, telefonov in upravljanja z miškami, zato se mi zdi, da vsak človek nujno potrebuje takšno terapijo, na kateri ti zmasirajo tudi zapestje.

Sama terapija poteka na udobnem počivalniku, ob prijetni glasbi v izredno lepem energijskem polju. Po končani terapiji sem se počutila zelo dobro, sproščeno in hkrati polna energije.

Ker sem v zadnjem trimesečju nosečnosti, mi je ta masaža zelo ustrezala, ker mi ni bilo treba pritiskati trebuha na masažni stol ali mizo. Zato priporočam to masažo tudi nosečnicam, ker je zelo blaga, a hkrati ima močan učinek na celotno telo.

Saška (39 let)