Novice

Spiralin korak do vas – vtisi obiskovalca

V petek, 18.9.2015, smo se zbrali v Spirali v Ljubljani na prav posebnem dogodku, ki se je imenoval »Spiralin korak do vas«.

Vabljeni so bili redni obiskovalci Spirale in tisti, ki Spirale še niso obiskali, namen večera pa je bil lepo viden že v njegovem naslovu. Vsi prisotni smo se lahko seznanili z različnimi aktivnostmi in dejavnostmi Spirale, ter uživali v izjemnih kulinaričnih dobrotah, ki jih je pripravila Lea s svojimi pomočniki. Druženje je bilo veselo, polno, navdihujoče, polno tople energije, ki je tekla med obiskovalci in objemala lepe prostore Spiralinega centra.

Veselo vzdušje se lepo vidi na slikah, ki si jih lahko ogledamo na Spiralini Facebook strani.

Vojko pa je ta večer opisal takole:

»Vabilo za udeležbo na prireditev Spiralin korak do vas je bilo tako prijetno, da me je takoj potegnilo. V meni je nekaj trznilo in vedel sem da moram poslušati svoje občutke. Tako sem imel vseskozi naravnanost za ta dogodek in zanimivo je bilo, kako je energija tisti dan vse lepo zrežirala namesto mene. Za družbo sem nepričakovano dobil še Zdenka iz Celja in tako mi je vožnja v Ljubljano hitro minila.

Takoj ko sem stopil ven iz avta na parkirišču pred ljubljanskim centrom Spirale sem začutil neko posebno praznično slavnostno vzdušje. Zdelo se je, kot da nekoga pričakujemo. Potem smo čakajoči udeleženci stopili v dvorano. Notri je bilo polno ‘svetlobe’. Recepcijski pult se je šibil od raznovrstnih dobrot in nenavadnih okusnih napitkov. Tudi obiskovalcev je bilo veliko. Z Zdenkom sva vstopila v dvorano in zasedla dva najbližja prosta stola. Celotni program je povezoval LT terapevt Dejan.

Najprej je sledil uvodni pozdrav vodje obeh centrov Spirale – Dušana Zgonika, ki nam je zaželel dobrodošlico in obilo užitkov ob spremljanju programa. V svojem govoru je na kratko predstavil proces razvoja v Spirali, v katerega je močno vpeta LT mojstrica Lea Zgonik, kar omogoča nenehno sledenje smernicam za nov način življenja Life Technology v tretjem tisočletju. Sledilo je odpiranje src s petjem pesmi ob Petrini spremljavi klavirja. Nato smo lahko pogledali posnetke od vseh aktivnosti v Spirali. Po vrsti so si sledili E-buummmi, rojstnodnevne zabave, predstavljene pa so bile tudi vse masaže, ki jih izvajajo LT terapevti. Sledili so ustno prebrani odlomki iz knjige Fenomenizem mojstrice Lee Zgonik, nato pa še dva zanimiva pevska nastopa Leje in kasneje še Petre. Pri obeh pevkah sem začutil neverjetno sproščenost in predanost. Nikjer ni bilo zaznati treme. Ob koncu je voditelj Dejan predstavil še vse LT terapevte, ki so kasneje terapirali vse obiskovalce. Udeležil sem se manivite, kjer sem se resnično sprostil in za nekaj trenutkov zajadral v drug svet. Po masaži sem prisluhnil še zvočnim zapisom iz knjige Fenomenizem. Dobil sem novo spoznanje in znanje o zdravju in boleznih, pomenu človeške duše in sporočilih. Zame je bila prireditev Spiralin korak do vas prijetno potovanje duše in telesa.«