Novice

HVALEŽNOST NAS OSVOBAJA

V nedeljo, 18. januarja 2015, je LT mojstrica Lea prevajala sporočila o tem, kako pomembno je da smo hvaležni. Hvaležnost je potrebno čutiti v vsaki situaciji, ne glede na to ali je za nas prijetna ali ne. V prijetnih situacijah je pomembno, da čutimo hvaležnost, ne pa da smo zadovoljni sami s seboj ali smo nase ponosni. S tem avtomatsko priznavamo višjo ureditev. Pri situacijah, ki za nas niso dobrodošle, pa je potrebno začutiti še večjo hvaležnost, saj so takšne situacije priložnost, da ustvarimo nekaj novega, da napredujemo.

Posnetek prenosa vesoljnih sporočil v živo si lahko prenesete na računalnik iz naše spletne trgovine, ali pa ga kupite na CD-ju. CD lahko naročite po elektronski pošti na naslovu info@spirala.org, ali na telefonski številki 041/630-888. Nakup CD-jev pa je možen tudi osebno v naših centrih v Celju na Opekarniški 15b in v Ljubljani na Letališki 29c.

Priporočamo, da poslušate odlomek.

ODLOMEK – Hvaležnost nas osvobaja

 

Z marcem 2011 je Spirala pripravila za vas posebno ekskluzivni program, PRENOS VESOLJNIH SPOROČIL, ki jih bo prevajala LT mojstrica Lea. preberi več >