Novice

2. SPIRALIN VEČER, 9.1. 2015

V petek, 9.1.2015 je bil v celjski dvorani 2.Spiralin večer. Glede na to, da smo prvega pred mesecem dni preživeli z navdušenjem, smo se tudi drugega vsi zelo veselili. In bili ob koncu ponovno navdušeni.

Zbralo se nas je toliko, da smo dvorano zapolnili do zadnjega kotička. Zasedli smo vse stole in tudi naše prijetne stopničke so nam prišle zelo prav. Že pri vstopu je bilo čutiti veselo pričakovanje in veliko povezanost med nami. Stiski rok, objemi, pozdravi, klepet …, vse je dvigovalo pripravljenost in radovednost, kaj bomo lepega doživeli.

Prva nas je pozdravila Lea in nam na kratko predstavila tečaj Sodobni otroci, ki bo potekal januarja in februarja. Nekatere od udeleženk prejšnjih delov tečaja, letos bo na programu že 4.del, smo povedale naše vtise in ugotovile, da takšni tečaji vedno prinesejo veliko spoznanj in da jih iz srca priporočamo vsem, ki imajo kakršen koli stik z otroki. Tečaji pomagajo, da se teorija Life Technology učinkovito prenaša v naše vsakdanje življenje.

Nato je pred nas stopil Dejan. V nagovoru se je zahvalil Tjaši, Anžetu in Samu za vso pomoč pri pripravi predstavitve. Nato nam je razlagal svoja videnja našega procesa. Gledali smo slike in poslušali razlago. Podoživljali smo situacije, v katerih smo bili tudi sami ali pa samo poslušali, kaj se z nami dogaja med našimi energijskimi treningi. Bilo je izjemno zanimivo. V dvorani je bilo čutiti veselje, da smo skupaj v nekem dogajanju, ki daje tako fascinantne rezultate. Videli smo Dejanovo radost, da z nami deli svoje sposobnosti in mu bili za to hvaležni. Njegov del večera je kot že prvič za mnoge kar prehitro minil. Na srečo je Dušan vse pridno posnel in fotografiral in si lahko mnoge utrinke Dejanove predstavitve pogledamo na spletu.

Za lepo pripravo na konec večera je ponovno poskrbela pesem. Ob Petrini spremljavi na klavirju smo veselo zapeli nekaj pesmi in se tako mehko pripravili na sproščanje. Tega je v živo vodila naša mojstrica. Lein glas je energijo dvorane dvignil visoko nad naše vsakodnevne ravni. Bilo je čudovito.

Ob koncu smo se vsi strinjali, da je zamisel Spiralinih večerov odlična in da se vsi že zelo veselimo naslednjega.