Novice

SPIRALIN PROGRAM ZA NOVOLETNO PRAZNOVANJE

Tudi letos je SPIRALA pripravila za vse, ki imajo radi zlato belo Energijo in uživanje z njo, novoletni program, ki se bo odvijal od 21. decembra 2014 do 1. januarja 2015. Del programa se bo odvijal v SPIRALI, del pa v naravi. Program je bogat in pester, tako da vsak lahko najde nekaj zase.

Prvi dan, to je 21. december bo zaznamovan z vesoljnimi sporočili. LT mojstrica Lea bo tako kot ničkolikokrat doslej prevajala sveža vesoljna sporočila, ki nam pomagajo odpreti srce skozi vsakodnevne situacije, ki s časoma prečistijo našo dušo do zlato belega sijaja.

25. in 26. december bosta v znamenju E buummm-a. Pričela se bosta ob 5:15 s qi gong vajami in sproščanjem. Sledil bo energijski tretma, potem pa pohod v naravo. Po vrnitvi v SPIRALO se bomo ponovno sprostili, pomasirali in pogledali film.

1. januarja pa nas že pričakuje pohod na Tolsti vrh, še v praviloma »zvezdnatem nebu«, s tradicionalnim super jutrom in pripravo na dan ob »sončnem vzhodu«, s pričetkom ob 5:15.

Seveda pa bo tudi letos obiskal najmlajše (do 11let starosti) Spiralovce Dedek Mraz in jih obdaril. Po končanem rajanju za otroke pa bo poskrbljeno še za novoletno zabavo za vse ostale Spiralovce in njihove prijatelje ter družinske člane.

Preostale dni se bodo na vsakem tretmaju prikazovali filmčki raznovrstnih aktivnosti obiskovalcev SPIRALE. Na vsakem tretmaju bomo izžrebali obiskovalca, ki bo prejel bon za prost vstop ali pa popust za obisk Spiralinega programa.

PRIJAVE:

  • do 10.12. za Dedka Mraza. Navedite tudi ime in priimek otroka ter starost.
  • do 20.12. za E buummm
  • do 28.12. za super jutro

INFORMACIJE:

V letu 2015 vam SPIRALA želi čim bolj odprto srce, še posebej v razburkanih trenutkih.