Novice

MODERNO PARTNERSTVO 5.del – tečaj za super odnos z življenjskim partnerjem

Trenutno imamo vsi večja ali manjša trenja s svojim življenjskim partnerjem. To je posledica tega, ker star način ne ustreza modernim trendom življenja. Ti so spuščanje ega, sprejemanje, mehkoba, energijska neodvisnost, kreativnost. Vse to so stopnice do tako iskane ljubezni. Odpraviti je potrebno posesivnost, vključevanje, fokusiranje, ljubosumje, energijsko odvisnost,…

Vabimo vas, da se udeležite tečaja, ki se bo pričel 03.11. 2014. Potekal bo ob ponedeljkih ob 19:00 v SPIRALI v Ljubljani ali Celju, odvisno od števila prijav. Končal pa se bo 15.12. 2014. Obsegal bo 14 ur.

Tečaj vsebuje pogovore, predavanja, prakticiranje, prizore iz filmov, naravno sproščanje. Vodila ga bo prof. matematike Lea Zgonik, ki je tudi LT mojstrica. Cena je 348€, prijava do 25.10. s plačilom akontacije 100€.

Namenjen je temu, da se naučite oživiti svojo energijo in ozavestiti tiste miselne vzorce, ki vas bremenijo v partnerstvu in v življenju na sploh.

Skozi tečaj se prepletajo predavanja o modernem partnerstvu, o trenutnih najbolj pogostih načinih obnašanja v partnerstvu in konkretna vprašanja in problematika udeležencev.

Udeleženci se tudi naučijo energijskega sproščanja.

Ne zatiskajte si oči, da je vse super v vašem odnosu, če v sebi čutite, da ni svobode. Pridite, da odkrijete ključe za blagodejne odnose, ki bodo temelj življenja v 3.tisočletju !

Prijave in informacije sprejemamo: