Novice

Obiskovalka Spirale o odpravljenih zdravstvenih težavah

Pred leti, 14 let nazaj, sem imela težave zaradi stresa v poslu, ko me je skrbelo preživetje, za nadaljnje življenje, saj sem ostala sama na trgu, brez znanja o pridobivanju strank in z različnimi zdravstvenimi težavami. Imela sem angino pektoris, težave s srcem, bila sem precej nervozna in na začetku menopavze.

Ko sem pri zdravniku dobila recept za zdravila, sem se vprašala, ali sem resnično pripravljena celo življenje jemati zdravila, ki jih nikdar nisem kaj dosti uporabljala. Izvedela sem še za takratni Šenči in si rekla, da preizkusim. Po štirinajstih dneh rednih obiskov sem med sproščanjem doma doživela čudovito odstranitev blokade v prsih in se poslovila od angine pektoris, vse do danes in še naprej, in nisem zaužila nobene tablete. 

Tudi srce mi je zaradi stresov ob pomladnih mesecih kar krepko ponagajalo, ko sem delala bilance, zato sem po obisku Spirale v Celju doživela obliko srčnega napada, ki me je položil za 2 dni, vendar sem si s tem zelo ojačala srce in preživela ta šok s pomočjo Lee in Dušana.

Še danes, ko nastopi kakšna resna težava tako zdravstvena kot psihična , pomoč poiščem v Spirali in zaupam njenim zdravstvenim učinkom.

Zdenka, 59 let, Celje