Novice

Revitalizacijski dnevi na Brionih – od 23. maja do 25. maja 2014

Pomladni čas je čas prebujanja in začetek rasti. Vse to vpliva tudi na življenjsko energijo posameznika. Zato je ta čas zelo primeren za revitalizacijo. Vabimo vas, da se udeležite Spiralinega revitalizacijskega programa, ki je izjemno učinkovit. Temelji na prepletanju več fizičnih in energijskih aktivnostih: vsrkavanje jutranje energije, preproste qi gong vaje, zvočno dihalne vaje, energijsko sproščanje, masaža po parih, kolesarjenje, hoja in plavanje v morju, če niste preobčutljivi za temperaturo morja.

Zakaj smo izbrali Brione? Zato, ker vlada tu poseben mir (ni avtomobilov) in ker je izjemno doživetje opazovati jelenjad, pave in druge ptice, ki se prosto gibljejo po širokih travnikih med mogočnimi drevesi.

Bivali bomo v hotelu NEPTUN.

Odhod je 23. maja ob 5:00 uri iz Ljubljane in ob 4:15 uri iz Celja. V Fažano prispemo okrog 8:15 ure. Tam tudi pustimo avte na pokritih varovanih parkingih in z ladjico ob 8:45 uri odplujmo na Brione.

Z Brionov se vračamo 25. maja predvidoma ob 16 uri. Po pristanku v Fažani, si ogledamo tudi Fažano, malo, a zanimivo mestece.

Cena programa s hotelskimi uslugami (2 x polpenzion – zajtrk+večerja) je 326 €, najem kolesa za 2 dni je cca 16 €, varovan parking 36 € na avto….doplačilo za enoposteljno sobo…

Vabljeni na ta program, s katerega se boste zagotovo vrnili energijsko in duhovno prenovljeni in s prečudovitimi vtisi.

Prijave s plačilom akontacije 100€ prejemamo do 10. maja 2014.

Priporočila: športna, udobna oblačila in obutev, grelec za vodo, hrana in pijača, najem kolesa

Informacije: 041 630 888, info@spirala.org, www.facebook.com/spiralacenter