Novice

Rojstnodnevna zabava 30.11. 2013

V soboto, 30.novembra 2013 je bila v Spiralini celjski dvorani zabava v čast članov, ki imajo rojstni dan od septembra do konca koledarskega leta. Zbralo se je veliko število odraslih in otrok, takih, ki trenirajo v Spirali in takih, ki se samo občasno udeležijo kakšne Spiraline aktivnosti.

Praznovanje se je kot običajno začelo s pozdravom organizatorja, tokrat ponovno Zalike. Z veselim pričakovanjem smo poslušali njen pozdrav in uvod v zabavne igre, ki so vsem sodelujočim in gledalcem prinesle smeh in dobro voljo. Skupaj smo peli, se šli modno revijo, se veliko smejali, se preizkušali v različnih spretnostih in se zelo zabavali. Skozi vse igre pa se je kot rdeča nit vlekel pouk, ki ga sicer veliko bolj resno prinašajo naši vsakodnevni treningi. Videli smo, kako lahko sproščeno spuščamo ego, se ob tem zabavamo in tudi kaj naučimo. Zaliki so program pomagali ustvarjati drugi člani Spirale, za kar se jim je ob koncu iger tudi lepo zahvalila.

V prostorih je plavala močna energija. Otroci so bili živahni, razigrani, naklonjeni drug drugemu. Ko je Urška začela vrteti glasbo za ples, so vsi udeleženci priplesali na plesišče in ga nekateri do konca zabave tudi niso več zapustili. Izbor glasbe je bil za vse okuse, tako da se je rajanje stopnjevalo in spodbujalo iz ene skladbe v drugo. Bilo je veselo in zelo intenzivno. Energija je vsem prisotnim ponovno pokazala, kako lepa, vesela in sproščujoča so lahko druženja ljudi, ki čutijo naklonjenost do nje in do Spirale.

Ob koncu smo nekateri pomislili na pesem, ki smo jo skupaj zapeli: »Ne čakaj pomladi, ne čakaj na maj…«. Ne, ne bo nam treba čakati na maj, saj se začenja mesec december in nova praznična doživetja v Spirali.