Novice

VTISI Z ROJSTNOVDNEVNE ZABAVE

Prvo soboto v tem mesecu je bila v Spirali zabava, ki je bila namenjena praznovanju rojstnih dni članov rojenih aprila, maja in junija. Srečanje je bilo tokrat v celjski dvorani.

Zabava je potekala zelo ubrano in enotno, vsi sodelujoči so se dobro sprostili in zelo uživali. Takole je povedala Zalika, ki je bila zadolžena za program:

»Na rojstno dnevni zabavi dne 4.5.2013 je bila rdeča nit združevanje energij obeh dvoran. Tako sta skupaj zapeli pesem Ne čakaj pomladi ne čakaj na maj Urška iz ljubljanske dvorane in Alenka iz celjske dvorane. Udeležba je bila manjša zaradi praznikov, slavljencev pa je bilo 6. Zanimivo je, da je bilo pripravljenih 12 nalog za slavljence, ki so jih izbirali sami tako, da so vlekli listke z napisanimi nalogami, – tako je vsak imel dve nalogi.

Najbolj zabavno je bilo takrat, ko so slavljenci izbirali pridevnike za vnos v besedila o tem, kako se poznajo. Marsikje je bila kombinacija besed presenetljiva in je odlično opisala ego slavljencev. Tudi dvorana je sodelovala z izbiranjem pridevnikov in tako sestavila čestitko vsem slavljencem.

Na koncu je zadnja igra pomešala med seboj vse prisotne, saj so se morali zamenjati na stolih glede na različne ukaze tistega, ki je vodil zamenjavo. Kdor je ostal brez stola in teh je bilo na koncu 5, so vsem prisotnim  prikazali orientalski ples na glasbo Kiss kiss.

Vzdušje v dvorani je bilo ves čas prijetno, vsi smo se zelo zabavali. Glasbeni oziroma plesni del je odlično vodila Urška z izbiro raznovrstnih in prijetnih ritmov.

Energija med nami je tekla zelo dobro in dve uri sta minili izjemno hitro.«

Tudi ostali udeleženci so povedali, da jih je navdušil Urškin izbor glasbe, pohvalili pa so tudi zanimivost in pestrost novih družabnih iger, ki jih je pripravila Zalika.