Novice

VTISI S TEČAJA GLAVOBOL NASVIDENJE

 

Od 18.3. do 23.3. je v prostorih Spirale v Ljubljani potekal tečaj z imenom »Glavobol nasvidenje«. Namen tečaja je bil udeležence naučiti, kako  bolečine premagati brez tablet, kako pravilno in učinkovito masirati glavo in se uspešno sproščati ter tako odpraviti glavobol. Govorili so tudi o vzrokih glavobola, bolečinah, blokadah, energiji.

 

Mnenje tečajnice: »Čeprav že nekaj časa hodim v Spiralo, mi je tečaj dal izjemno veliko. Res sem začutila, da je vse energija in kako pomembno je trenirati  spreminjanje naše morale. Prav ganila me je Leina predanost energiji, njeno znanje, njeno nesebično delo z energijo. Še bolj kot prej sem začutila veliko spoštovanje do energije in Lee.

Lea nam je na tečaju pokazala tudi vaje, ki jih izvajamo ob glavobolu. Učinkovite so in se jih je lahko naučiti. Zelo nam pomagajo tudi sprehodi, izredno sproščujoče pa so tudi energijske masaže in programi, kot so Novita, Dorvita, Manivita in Pedivita.

Še enkrat pa moram reči, da sem jaz na tečaju najbolj začutila energijo in njeno vsemogočnost. Čeprav sem se v tistih dneh soočala z zdravstvenimi problemi moje mame, sem iz Spirale prihajala mirna, sproščena in hvaležna za to izkušnjo.«