Novice

Moderno partnerstvo – 3. del

Trenutno imamo vsi večja ali manjša trenja s svojim življenjskim partnerjem. To je posledica tega, ker star način ne ustreza modernim trendom življenja. Ti so spuščanje ega, sprejemanje, mehkoba, energijska neodvisnost, kreativnost. Vse to so stopnice do tako iskane ljubezni. Odpraviti je potrebno posesivnost, vključevanje, fokusiranje, ljubosumje, energijsko odvisnost,…

Vabimo vas, da se udeležite tečaja, ki se bo pričel 5.10. 2012. Potekal bo ob petkih ob 19:00 v SPIRALIv Ljubljani ali Celju, odvisno od števila prijav. Končal pa se bo 30.11. 2012. Obsegal bo 13,5 ur. Cena je 348 €. Potrebna je prijava, najkasneje do 15.09. 2012.Tečaj je namenjen temu, da se naučite oživiti svojo energijo in ozavestiti tiste miselne vzorce, ki vas bremenijo v partnerstvu in v življenju na sploh. Skozi tečaj se prepletajo predavanja o modernem partnerstvu, o trenutnih najbolj pogostih načinih obnašanja v partnerstvu in konkretna vprašanja in problematika udeležencev. Udeleženci se tudi naučijo energijskega sproščanja. Tečaj je zasnovan tako, da se oživi energijski pretok med partnerjema in da se partnerja naučita spuščati ego in odkrivati ljubezen. Tečaja se lahko udeležita oba partnerja ali pa samo eden.

Tečaj vsebuje pogovore, predavanja, prakticiranje, prizore, naravno sproščanje.

Tečaj bo vodila prof. matematike Lea Zgonik, ki je tudi LT mojstrica, energijska inštruktorica in svetovalka za življenje. Del svetovanja bo izvajala izkušena BaZi svetovalka Aleksandra Vekić. Izobraževala se je na mednarodni šoli Mastery Academy ( Kuala Lumpur, Malezija) pod vodstvom svetovno priznanega mojstra Joeya Yapa, kjer je diplomirala s posebno pohvalo.

Ne zatiskajte si oči, da je vse super v vašem odnosu, če v sebi čutite, da ni svobode. Pridite, da odkrijete ključe za blagodejne odnose, ki bodo temelj življenja v 3. tisočletju !

PRIJAVE IN INFORMACIJE