Novice

Tečaj Sodobni otroci

Tečaj Sodobni otroci

Živimo v času, ko se rojevajo izjemno sposobni otroci. So posebne duše in težko vodljivi, ker so praviloma energijsko močnejši od staršev. Nasprotujejo doktrini tega življenja, ker so že pripravljeni na novi nivo življenja.

Tako nastaja velik konflikt med trenutnimi življenjskimi vrednotami in naravnanostjo sodobne mladine. Pogosto revolt pokažejo s samouničevanjem – alkohol, mamila, cigarete,… Zato je nujno potrebno, da se starši naučite posredovati svojim otrokom dobro energijo, da ste kot energijski steber, zaslomba, ne pa strogi, krut učitelj ali pa nemočna oseba, ki otroka samo razvaja.

Tečaj poteka v obliki predavanj, razgovorov, delavnic in sproščanj. Namenjen je staršem, da se naučijo dvigniti nivo svoje energije in na ta način voditi otroke v uspešno in srečno življenje. 

Tečaj Sodobni otroci se bo pričel 06.02.2012. Potekal bo ob ponedeljkih od 18:45 do 20:15 v Spirali v Ljubljani ali Celju, odvisno od števila prijav. Končal pa se bo 2. aprila 2012. Obsegal bo  13,5 ur in stane 338 €. Potrebna je predhodna prijava, najkasneje do 30. januarja 2012.

Tečaj bo vodila prof. matematike Lea Zgonik, ki je tudi LT mojstrica, energijska inštruktorica in svetovalka za življenje.

Prijave sprejemamo po elektronski pošti info@spirala.org ali po mobitelu 041 630 888 do 30. januarja 2012.