Novice

Srečno 2012

Darilni boni za pomlajevalno revitalizacijski program NOVITA in energijsko terapijo hrbta DORVITA, Energijski CD-ji iz pestre SPIRALINE ponudbe, Knjiga Fenomenizem z unikatno vsebino za osebnostno rast

Izberite darilni bon za pomlajevalno revitalizacijski program NOVITA in vaši obdarovanci bodo doživeli nepozabno izkušnjo.

Izberite darilni bon za energijsko terapijo hrbta DORVITA, za katero bo hvaležen vsak hrbet.

Kupite energijske CD-je iz pestre SPIRALINE ponudbe. Izbirate lahko med CD-ji za sproščanje, CD-ji za odpravo določenih težav(nespečnost, glavobol, depresija, bojazen, skrbi,…), CD-ji za učinkovito osebnostno rast (Pozitivnost – vstopnica v svetlo prihodnost, Naša in vesoljna resnica, povezava in sprejemanje, Življenje, ki prihaja,…)

Za tiste, ki so vam še posebej dragi, pa priporočamo nakup unikatne knjige Fenomenizem, ki ja nastala po zvočnih zapisih predavanj LT mojstrice Lee Zgonik. Nekaj tem iz te knjige: sporočila in informacije, kaj je duša in kaj duh, zdravje in čustva, ljubezen, posesivnost, ego, moderno partnerstvo, sodobni otroci,…

Pri nakupih darilnih bonov v decembru 2011 nudimo

10% novoletni popust!

Popusti ne veljajo za redne programe (točke, mesečne vstopnice), tečaje, prenose vesoljnih sporočil, letne in polletne pakete za NOVITO in DORVITO.

Veliko dobre volje, pozitivne energije in gladko plutje skozi vse preizkušnje v novem letu 2011!

Več informacij lahko dobite na info@spirala.org ali na 041 630 888.