Novice

Kozmični trenutek

11. november 2011, 9:00 – 12:00

SPOŠTOVANI!

SPIRALA, Center za kvaliteto življenja, vabi, da se udeležite KOZMIČNEGA TRENUTKA, ki se bo zgodil 11.11.2011 ob 11h11min. Namen tega programa je, da se pripravimo na trenutek, ko se bodo odpirali nebeški portali, skozi katere se bo prelila Energija neverjetnih frekvenc in da vsrkamo čim več Energije, ki bo pomagala za hitro duhovno rast za vstop v novo dobo – fenomenizem.

Program smo zasnovali tako, da bomo pluli s sporočili hvaležnosti in s sporočili za svetlo prihodnost. To bomo dosegli na ta način, da bo LT mojstrica Lea preko sproščanja v živo prenašala sporočila te Energije in da bodo udeleženci s konkretnim sodelovanjem poglobili hvaležnost in začutili svetlo prihodnost. Program bo potekal preko telefona v obeh centrih Spirale, in sicer od 9. ure do 12. ure.

CENA: 60 €

PRIJAVA s plačilom: do 10.11. 2011

LOKACIJA:
Spirala Celje, Opekarniška 15b
Spirala Ljubljana, Rimska 24

Pridite in vaša duša bo napolnjena s sporočili za svetlo prihodnost!

KOZMIČNI TRENUTEK – povzetek s spletne strani

Priča bomo dvema kozmičnima trenutkoma, med katerima bo v celem univerzumu zavladala tišina. Takrat se bodo odprli nebeški portali in nas prelivali s svetlobo nepredstavljivo visoke frekvence, zato nas čakajo izjemne priložnosti, ki jim ni meja. Oba kozmična trenutka bosta nastopila enajst minut čez enajsto. 11.11 je mojstrska številka, ki kaže na začetek novega obdobja na bistveno višji ravni. Številka 11.11 je že pred mnogimi milijardami let, še preden sta obstajali Atlantida in Lemurija, postala del kolektivne zavesti kot energija. Nove Stvari vedno spravlja v gibanje. Prvi kozmični trenutek bo nastopil 11. 11. 2011 ob 11. uri in 11 minut. Ta trenutek bi morali proslavljati. Duhovna hierarhija nas prosi, da počastimo svoje dosedanje uspehe in si predstavljamo, kako krasno bo leta 2012. Drugi kozmični trenutek bo nastopil 21. 12. 2012 ob 11. uri in 11 minut. Enaindvajsetega decembra 2012 se bo ob 11. uri in 11 minut na planet zlila prekrasna svetloba, dogajali se bodo čudeži, vstajenje in razsvetljenje pa bosta še Hitreje potekala. Premik se bo zgodil na ravni energije, zato vam bo morda odleglo, če pričakujete katastrofo (kataklizmo). Če pa boste pričakovali takojšnjo razsvetlitev, boste morda razočarani. Ta trenutek bo s seboj prinesel izjemne priložnosti, ki jih bodo zaznali občutljivi ljudje.