Novice

Tečaj Sodobni otroci – 06.02.2012

Živimo v času, ko se rojevajo izjemno sposobni otroci. So posebne duše in težko vodljivi, ker so praviloma energijsko močnejši od staršev. Nasprotujejo doktrini tega življenja, ker so že pripravljeni na višji nivo življenja.

Tečaj Sodobni otroci se bo pričel 6.02.2012. Potekal bo ob ponedeljkih od 18.45 do 20.15 v Spirali v Ljubljani ali Celju, odvisno od števila prijav. Končal pa se bo 2. aprila 2012. Celoten tečaj obsega 13,5 ur in stane 338 €. Potrebna je predhodna prijava, najkasneje do 30. januarja 2012.
Tečaj je namenjen staršem, da se naučite dvigniti nivo svoje energije in na ta način voditi otroke v uspešno in srečno življenje. Živimo v času, ko se rojevajo izjemno sposobni otroci. So posebne duše in težko vodljivi, ker so praviloma energijsko močnejši od staršev. Nasprotujejo doktrini tega življenja, ker so že pripravljeni na višji nivo življenja. Tako nastaja velik konflikt med trenutnimi življenjskimi vrednotami in naravnanostjo sodobne mladine. Pogosto revolt pokažejo s samouničevanjem – alkohol, mamila, cigarete,… Zato je nujno potrebno, da se starši naučimo posredovati svojim otrokom dobro energijo, da smo kot energijski steber, zaslomba, ne pa strogi, krut učitelj ali pa nemočna oseba, ki otroka samo razvaja. Tečaj bo potekal v obliki predavanj, razgovorov in delavnic.

Vabljeni!