Novice

Energijske počitnice na morju – junij 2011

Pula junij 2011

Revitalizacijski program za vsakogar.

Resort HORIZONT, Verudela, Pula od 18.junija do 25.junija 2011

Če želite dopust preživeti v sproščenem stanju, v notranjem miru in radosti, če se želite regenerirati in uživati, si privoščite neponovljive počitnice, ki jih je za Vas pripravila Spirala. Pričele se bodo 18.6.2011 (16:00 – vselitev v apartmaje) in končale 25.6.2010 (10:00 – izselitev iz apartmajev).

Celotni program vsebuje energijsko gibanje, zvočno dihalne vaje, energijsko masažo, sproščanje, zdrav zajtrk, ogled filmov, družabne aktivnosti in izleta na Kamenjak ter Brione. Kamenjak je naravni rezervat na skrajnem rtu Istre, Brioni pa so zanimiv nacionalni park, ki imajo že več kot 200 letno tradicijo visoko kakovostnega turizma zaradi izjemne narave.

Bivali bomo v prijaznem okolju apartmajev v Resortu HORIZONT na polotoku Verudela pri Puli.

Vsebujejo dnevni prostor, spalnico za dve osebi, kuhinjsko nišo, kopalnico in balkon. Vsi apartmaji imajo klimo (z doplačilom). Izbirate lahko med apartmaji za 2 – 3 osebe ali za 3- 4 osebe.

Plaža je skalnata in betonirana, mestoma s prodnatimi zalivi. Kopati pa se je mogoče tudi v bazenu.

Zajtrki so predvideni skupni. Pripravila jih bosta Lea in Dušan. Sestavljeni bodo iz makrobiotičnih ter drugih zdravih oblik prehranjevanja. Še posebej opozarjamo na to, da bodo pripravljeni z ljubeznijo.

Kosite lahko v bližnji restavraciji ali pa si kosilo pripravite sami.

Prijavite se lahko do 15.5.2011 ali do izpolnitve najetih kapacitet s plačilom akontacije 188 EUR. Prednost imajo udeleženci z večdnevnim paketom.

Za vse dodatne informacije pokličite 041 630 888 ali napišite vprašanja na info@spirala.org.