Novice

Mošćenička Draga – Učka

Energijski dnevi Mošćnička Draga - Učka september 2010

Energijski dnevi
17. – 19. september 2010

Jesen je čas, ki nas obdari z neizmerno zakladnico plodov in sadežev, v katerih so zbrane esence za novo rastlino – novo rojstvo. Te energije so še posebej prisotne okrog prehoda iz poletja v jesen.

Da bi vsrkali čim več te energije – esenc za svojo preobrazbo, duhovno rast, je SPIRALA pripravila za Vas energijski vikend v Mošćenički dragi. Bivali bomo v 2 posteljnih sobah vile Istra. Za hrano poskrbi vsak sam. Odhod bo v petek,17.9. 2010 izpred Spirale v Ljubljani na Rimski 24 ob 5:00.

IN KAJ BOMO POČELI?

Zgodaj zjutraj se bomo sprehodili ob morju, izvajali zvočno dihalne vaje in energijsko gibanje. Vse to bo prispevalo, da bomo vsrkavali ione in jutranjo energijo, ki odpira pljuča. Odprta pljuča pa avtomatično pomagajo, da se odpre tudi srce. Tako obogateni se bomo vrnili v vilo in se še globoko sprostili ob Leinem prevajanju jutranjih sporočil. Po zajtrku bo sledil turistični program (pohod na Učko, sprehod po robu Vele drage, obisk Mošćenice, Opatije – Lovrana). Imeli boste tudi čas za plavanje, sončenje in prijetno kramljanje. Večer bo namenjen uživanju po vaših željah. Za lahko noč pa se bomo še sprostili.

PRIJAVE

do 06.09. 2010 oziroma do izpolnitve bivalnih kapacitet s plačilom akontacije 80 €.

INFORMACIJE

041 630 888
info@spirala.org

VABLJENI NA BOGAT ENERGIJSKI VIKEND, KI VAS BO GOTOVO REGENERIRAL IN PRIPRAVIL NA VSE PRIHAJAJOČE IZZIVE