Novice

Super Jutro

Jutra so energijsko najlepši del dneva. Pred sončnim vzhodom nastaja pas energije, ki potisne vsa dnevna bitja v aktivnosti. Če se naužijemo te energije in energije ob sončnem vzhodu, je to bolj blagodejno kot še tako bogat zajtrk. Zato smo se odločili, da vam ponudimo program SUPER JUTRO.

Program se prične v zgodnjih jutranjih urah. Med hojo v naravnem okolju uživate v naravnih lepotah, jutranji tišini in poslušate zvoke iz narave : šelestenje listov, žuborenje vode, petje ptic,.. sledi še energijsko gibanje in zvočno dihalne vaje. Vse to so odlični pripomočki za odpiranje pljuč, srca in ostalih organov. Energija vzhajajočega sonca še dodatno pospeši povezovanje z vesoljno energijo. Po vrnitvi v SPIRALO, vas bo Lea skozi vodeno sproščanje popeljala v svet uživanja. Za tem bo sledil še energijski trema. Vse skupaj traja od 3 do 4 ure.

SUPER JUTRO – 15. avgust 2010

Jutro se bo pričelo ob 5:00 z zborom pred AMZS na Ljubljanski cesti v Celju, kjer bomo pustili avte in se odpravili po poti ob Savinji proti Petrovčam. Med sprehodom bomo uživali v lepotah jutra in razgibali telo in energijo z »norimi« in zvočno dihalnimi vajami. Sledil bo povratek v SPIRALO in sproščanje v živo. Nato pa še energijski tretma in napolnjeni z energijo se boste podali v vsakodnevna opravila.

SUPER JUTRO – 12. september 2010

Jutro se bo pričelo ob 5:00 z zborom pred SPIRALO v Ljubljani na Rimski 24. Skupaj se bomo odpeljali do Zaloga in nadaljevali peš do Starega gradu. Ob vzhajajočem soncu bomo odprli naše organe za sprejem jutranje energije z zvočno dihalnimi vajami. Nadaljevali bomo pot do Debnega vrha,kjer bomo napolnili svojo dušo z energijskimi vajami. Nato se bomo napotili do SPIRALE, kjer bomo ob Leinem sproščanju prejemali jutranja sporočila. Sledil bo še trema in obogateni boste zajadrali v nov dan.

Vsem toplo priporočamo, da izkoristite to ponudbo in storite veliko dobrega za vašo dušo in telo.

INFO

041 630 888
info@spirala.org