Novice

Ali vam vaša dejavnost povzroča stres?

SPOŠTOVANI!

SPIRALA, center za kvaliteto življenja, je pripravila za Vas ANTISTRESNI PROGRAM, ki se razlikuje od ostalih tovrstnih programov. Poleg telesnih in ostalih aktivnosti, je poudarek predvsem na dvigovanju nivoja in kapacitete Vaše življenjske energije. Posledica tega je hiter porast ustvarjalnosti, delovne zmogljivosti in uspešnosti. Rezultati se pokažejo tudi v opaznem zmanjšanju bolniškega staleža.

Poleg tega boste prejeli znanje, kako se zaščititi pred stresi. Če boste to znanje izvajali po prejetih navodilih, Vam zagotavljamo, da se boste znali v bodoče zaščiti pred vsakodnevnimi stresnimi situacijami. Izberete lahko mini program ali enodnevni program.

MINI PROGRAM

Mini program traja 4 ure in vsebuje predavanje, energijsko sproščanje, zvočno dihalne ali energijske vaje ter masažo dvojic. Izvajamo ga po dogovoru. Cena je 69 €.

ENODNEVNI PROGRAM

Enodnevni program se prične običajno ob 9:00 in se konča okrog 16:00. Vsebuje zvočno-dihalne vaje, energijsko gibanje, sproščanje, predavanje, energijsko terapijo hrbta DORVITA in revitalizacijski program NOVITA. Izvaja se v prostorih Spirale, centra za kvaliteto življenja, v Celju na Opekarniški 15b. Cena je 168 €.

Terminski plan enodnevnih antistresnih programov za leto 2009/10

Nedelja, 25.10.2009
Nedelja, 31.01.2010
Nedelja, 14.03.2010
Petek, 04.06.2010
Sobota, 23.10.2010
Nedelja, 28.11.2010

Izvajanje poteka v SPIRALI, Centru za kvaliteto življenja, v Celju na Opekarniški 15 b (v neposredni bližini novega stadiona in Mercator centra). Na vašo željo pa lahko organiziramo ta program tudi katerikoli dan.

VODITELJA ANTISTRESNEGA PROGRAMA

  • Lea Zgonik (energijska inštruktorica, svetovalka za življenje, prof. matematike)
  • Dušan Zgonik (energijski inštruktor, svetovalec za življenje, univ. dipl. ing. grad.)

ANTISTRESNI PROGRAM lahko izvajamo kjerkoli, tudi v vašem podjetju. Za dodatne informacije se obrnite nat. 041 630 888 | e. info@sirala.org

PRIDRUŽITE SE NAM NA ANTISTRESNEM PROGRAMU IN STORITE NEKAJ ZELO BLAGODEJNEGA ZA VAŠE TELO IN ENERGIJO!