Fenomenizem III. Del

248,00 

Ker je knjiga Fenomenizem doživela med bralci topel sprejem in pozitiven odziv, s pomočjo knjige, pa so nekateri tudi uspeli spremeniti svoje življenje na bolje, se nam je v Spirali porodila ideja, da bi vsebino knjige ponudili tudi v obliki, ki je primerna za tiste, ki ste preveč zaposleni, da bi našli dovolj prostega časa za branje, ali pa za tiste, ki preprosto ne berete radi. Odločili smo se za izdajo zvočnega zapisa knjige na CD-jih. Nastala je Zvočna knjiga Fenomenizem.

Tako se lahko z vsebino knjige seznanjate med vožnjo, med opravljanjem domačih opravil ali pa si CD-je predvajate v službi namesto, da bi poslušali radio. Ves tekst na CD-jih bere LT mojstrica Lea, ki skozi svoj govor prevaja enako vesoljno energijo, kot jo občuti bralec knjige, le da jo poslušalec občuti še močneje.

Zvočna knjiga je razdeljena na več delov. III. del je sestavljen iz kompleta 7 CD-jev.

Odlomek

Kategorija:

Opis

1. Posnetek: Life Technology 1. del

V tem tekstu bomo pojasnili pojem tehnologija, preleteli zgodovinski razvoj tehnologij, v nadaljevanju pa boste seznanjeni z nastankom Life Technology.

2. Posnetek: Life Technology 2. del

S tem besedilom boste izvedeli, kako deluje Life Technology, kako vstopimo v to tehnologijo in kaj ta tehnologija proizvaja.

3. Posnetek: Fenomenizem 1. del

Na tem posnetku bomo preleteli nastanek in razvoj človeka, stil življenja v preteklosti in sedanjosti.

4. Posnetek: Fenomenizem 2. del

Ta tekst vas bo popeljal v stil življenja v prihodnosti (fenomenizem), v njegove rezultate in v njegov nastanek.

5. Posnetek: Zdravje 1. del

S tem besedilo boste seznanjeni z različnim definicijami bolezni in z različnim metodami zdravljenja.

6. Posnetek: Zdravje 2. del

Ta posnetek je namenjen temu, kako pridobiti zdravje, kako nastane bolezen, vpliv Life Technology na zdravje in kako bo z zdravjem v fenomenizmu.

7. Posnetek: O čustvih

Ta tekst vas bo seznanil z vrstami čustev, z vzroki za čustveno odzivanje, izvedeli pa boste tudi nekaj več o energijskem ravnovesju v organih in jin jang ravnovesju.

Dodatne informacije

Oblika datoteke

Dolžina posnetka

Velikost datoteke