Fenomenizem II. Del

248,00 

Ker je knjiga Fenomenizem doživela med bralci topel sprejem in pozitiven odziv, s pomočjo knjige, pa so nekateri tudi uspeli spremeniti svoje življenje na bolje, se nam je v Spirali porodila ideja, da bi vsebino knjige ponudili tudi v obliki, ki je primerna za tiste, ki ste preveč zaposleni, da bi našli dovolj prostega časa za branje, ali pa za tiste, ki preprosto ne berete radi. Odločili smo se za izdajo zvočnega zapisa knjige na CD-jih. Nastala je Zvočna knjiga Fenomenizem.

Tako se lahko z vsebino knjige seznanjate med vožnjo, med opravljanjem domačih opravil ali pa si CD-je predvajate v službi namesto, da bi poslušali radio. Ves tekst na CD-jih bere LT mojstrica Lea, ki skozi svoj govor prevaja enako vesoljno energijo, kot jo občuti bralec knjige, le da jo poslušalec občuti še močneje.

Zvočna knjiga je razdeljena na več delov. II. del je sestavljen iz kompleta 8 CD-jev.

Odlomek

Kategorija:

Opis

1. Posnetek: O življenju

V tem tekstu boste seznanjeni s tem, kako nastane življenje in kaj je življenje. V nadaljevanju pa boste izvedeli še malo več o povezavi in vesoljnih postajah, na katere smo povezani. Za tem pa boste dobili še odgovore na naslednja vprašanja: Kaj je konec življenja? Kaj se zgodi ob izgubi povezave? Kaj se zgodi ob prenehanju sprejemanja programa? Kdaj duša zapusti telo? Kdaj človeško bitje odvrže telo? Koliko časa živi človeško bitje? Kaj je namen življenja? Kaj je čista duša? Po čem spoznamo, da ima človeško bitje čisto dušo? Zakaj je treba očistiti dušo? Kaj odloča o kvaliteti življenja človeškega bitja? Kaj odloča o tem, na katero vesoljno postajo je povezano človeško bitje?

2. Posnetek: Smrt in dogajanje po njej

V tem tekstu boste seznanjeni s temami: Pravilno obnašanje ob smrti; Razdelitev duše po smrti; Svetovi, kamor gremo po smrti; Angeli; Izvor duš, ki se naselijo v telesa; Prehodi iz enega v drug svet.

3. Posnetek: Pripomočki za vstop v raj – 1. del

Pod tem naslovom se skriva razlaga o  življenjski poziciji, o veri, o zavedanju, prepoznavi, zavesti, o resnici, morali in modrosti. Prvi del razlaga, kaj je življenjska pozicija.

4. Posnetek: Pripomočki za vstop v raj – 2. del

S poslušanjem tega teksta boste seznanjeni z naslednjimi temami: Kdaj potrebujemo vero; Kaj je vera; Kako deluje vera; Stopnje in vrste vere; Kdaj vera ni več potrebna; Povezava med vero in pozicijo;

5. Posnetek: Pripomočki za vstop v raj – 3. del

V tem tekstu boste izvedeli nekaj več o zavedanju, zavesti in prepoznavi.

6. Posnetek: Pripomočki za vstop v raj – 4. del

Ta tekst vam bo približal pojem resnica.

7. Posnetek: Pripomočki za vstop v raj – 5. del

Ta tekst je posvečen pojmu morala. Lea se bo dotaknila tem: kaj je morala, morala civilizacije, morala družbe, morala posameznika, vrhunska morala, sprememba morale, ukrepi za izvajanje morale.

8. Posnetek: Pripomočki za vstop v raj – 6. del

V tem delu boste seznanjeni z modrostjo in pametnostjo ter z razlago vseh pripomočkov za vstop v raj s stališča sporočil.

Dodatne informacije

Oblika datoteke

Dolžina posnetka

Velikost datoteke