Fenomenizem I. Del

248,00 

Ker je knjiga Fenomenizem doživela med bralci topel sprejem in pozitiven odziv, s pomočjo knjige, pa so nekateri tudi uspeli spremeniti svoje življenje na bolje, se nam je v Spirali porodila ideja, da bi vsebino knjige ponudili tudi v obliki, ki je primerna za tiste, ki ste preveč zaposleni, da bi našli dovolj prostega časa za branje, ali pa za tiste, ki preprosto ne berete radi. Odločili smo se za izdajo zvočnega zapisa knjige na CD-jih. Nastala je Zvočna knjiga Fenomenizem.

Tako se lahko z vsebino knjige seznanjate med vožnjo, med opravljanjem domačih opravil ali pa si CD-je predvajate v službi namesto, da bi poslušali radio. Ves tekst na CD-jih bere LT mojstrica Lea, ki skozi svoj govor prevaja enako vesoljno energijo, kot jo občuti bralec knjige, le da jo poslušalec občuti še močneje.

Zvočna knjiga je razdeljena na več delov. I. del je sestavljen iz kompleta 9 CD-jev.

Odlomek

Kategorija:

Opis

1. Posnetek: Kdo smo mi – ljudje

Ta tekst vas bo popeljal v globino razumevanja o tem, kdo ali kaj v resnici ljudje smo, v čem se truplo razlikuje od živega telesa. Dojeli boste tudi, kaj je telo in kaj energija in od kod prihaja energija.

2. Posnetek: O sporočilih – 1. del

V tem tekstu se boste seznanili s tem, kaj so sporočila in kaj so informacije.

3. Posnetek: O sporočilih – 2. del

Ta tekst vas bo seznanil s tem, zaradi česar imajo sporočila učinke, kaj narekuje moč in kaj uporabnost sporočil in kako nastane energija. Na koncu pa boste seznanjeni še z vrstami sporočil in z izrazoma postnatalen in prenatalen.

4. Posnetek: O sporočilih – 3. del

S poslušanjem tega teksta boste bolj globoko dojeli pojme nova, sveža in stara sporočila. Ob koncu pa vam bo posredovan še povzetek o sporočilih.

5. Posnetek: O duši – 1. del

V tem tekstu boste popeljani v svet duše. Najprej boste dojeli, kako sporočila pridejo v človeško bitje. Dobili boste odgovore na naslednja vprašanja: Kaj povzroči naše odzive? Kaj povzroči, da lahko sporočila sprejmemo? Od kod pridejo v nas ideje? Znanje boste zaokrožili z definicijo pojma duša.

6. Posnetek: O duši – 2. del

Ta tekst vas bo popeljal v globlje dojemanje življenjskih sporočil. Najprej se boste seznanili z vrstami življenjskih sporočil glede na izvor, nato s tem, kako nastane energija, zaradi katere je človeško bitje aktivno. Tekst se bo končal z razlago postnatalnih in prenatalnih ter starih in svežih življenjskih sporočilih.

7. Posnetek: Prebavni sistem duše in ego

S tekstom boste seznanjeni s prebavnim sistemom duše, z egom in s povezavo med obnašanjem in prebavnim sistemom duše.

8. Posnetek: Odpuščanje starih sporočil in duh

V tem tekstu najprej ponovimo kaj so sporočila, kaj je duša in kaj ego. Potem pa ste seznanjeni z osnovnimi načini čiščenja duše. Sledila bo povezava med obnašanjem in prebavnim sistemom duše. Nato boste zvedeli, kaj je duh in vrste duha. Ob koncu pa boste seznanjeni še s povezavo med duhom, dušo, telesom in sporočili.

9. Posnetek: Gradniki sporočil

V tem tekstu boste izvedli, kaj gradi sporočila, kaj so elementi, kakšne so njihove lastnosti in kakšen je njihov medsebojni vpliv. Na koncu pa boste že zvedeli, kakšna je povezava med elementi in človekom.

Dodatne informacije

Audio format

mp3 (192 kbps)

Dolžina posnetka

4 ure 15 min 45 sek

Velikost datoteke

351 MB

Morda vam bo prav tako všeč…