Manivita

ANITA

Hvala za prečudovito lebdenje v neznano. Hvala Ivanu za fantastično terapijo.

PETRA

Za 20. obletnico sta mi energija in Spirala podarili Manivito. Čudovita terapija! Hvala vsem, tudi Ivanu za odlično terapiranje!

IVAN

Ponovni obisk Manivite mi je nudil razvajanje in popolno sprostitev.

VERICA

Če je Novita kraljica masaž, je Manivita njena naj princeska – super je bilo!

IVAN

Blažen občutek po prvi Maniviti!

PETRA

Čudovita terapija MANIVITA. Hvala spirali za darilo, energiji in Ivanu.
Se vidimo drug teden ponovno.

MIHELCA

Doživetje na Maniviti je nepopisno. Občutek lebdenja, letenja. Zelo težko opišem obnčutek stanja z besedami. Iskreno hvala terapevtu Ivanu in hvala energiji. Vsaka beseda ima premajhen pomen za čudovito občutje.

MIHELCA

Manivita je izvrstna, energija je tako nežno tekla, z modrimi odtenki. In seveda moja finančna blokada – ujela sem sporočilo – pred mano so bili zneski 10, 100, 1000 več ničel – nekaj je reklo kaj pa je razlika, samo 0 je več. A je to pomembno? Dobra misel iz srca.

ASTRID

Sem kar zanimiv primer močnih srčnih in ‘obsrčnih’ reakcij, kar pomeni, da se mi s čiščenji popravlja in jača srce. V času večjih tovrstnih srčnih reakcij sem si pomagala z MANIVITO (masažo rok), ki mi je izredno dobro dela za srce. V tisti uri, ko sem bila s strani terapevtke Eve masirana po rokah, sem šla izredno hitro čez reakcije. Zelo dobro mi je dela masaža rok in ravno v tistem času se mi je prvič zgodilo, da sem se uspela prepustiti maserki in sem celo zaspala. Po končani masaži sem bila zelo sveža z dobro pozicijo.

MARINA

Manivita je bila zelo prijetna. Bolečih točk nisem imela veliko, zato sem lahko zelo uživala. Sproščeno sem se predajala terapevtkinim rokam in prijetni glasbi, ki je prihajala iz ozadja.

PETRA

Zelo sem uživala in se krasno sprostila. Terapevtka je bila odlična. Res fina masaža.

FITORE

Mučila me je zaprtost in napihnjenost pomagale niso niti suhe slive, Donat Mg in probiotični jogurti.  Po Maniviti pa sem še isti dan po le nekaj urah oddala blato in napihnjenost je izginila, sem čutila kako se debelo črevo začenja čistiti. Zatem, sem kakšne tri, štiri dni oddajala blato dvakrat dnevno, potem pa se je moja prebava uredila. Potrebna je bila le ena Manivita. Priporočam ljudem, ki imajo težave z zaprtostjo.