BitiFit

Z novo vadbo BitiFit smo uspeli rešiti dilemo: ali naj gremo na vadbo, ki je dobra za telo, vendar smo po njej lahko utrujeni, ali pa naj se sproščamo, kar nam prinese notranji mir in novih moči?

BitiFit ponuja 40 minut aktivne vadbe, s katero pridobimo vzdržljivost in moč, sledi pa ji 20 minut energijskega sproščanja, ki nas napolni s svežo energijo in novimi močmi. Rezultat vadbe je enkraten! Naše telo je pošteno razmigano in iz tedna v teden bolj zmogljivo, hkrati pa po vadbi ne občutimo nobene utrujenosti, saj nas energijsko sproščanje popolnoma revitalizira.

Vadba je primerna za vse starosti, saj imajo vaje tako lažje kot težje opcije izvedbe, dobrodošle so tako ženske kot moški. Dobimo se vsako sredo ob 19. uri v obeh Spirala centrih, v Ljubljani in Celju.

Priporočena oprema: čiste športne copate (superge za dvorano), športna oblačila (pajkice, kratke hlače, kratka majica), blazina za ležanje, steklenička vode, brisača, topla jopica za sproščanje in veliko dobre volje! Z veseljem sprejmemo tudi tiste, ki niste najbolje razpoloženi – zagotavljamo vam, da boste domov odšli nasmejani 🙂

Torej, imate še kakšen razlog, da se nam ne bi pridružili?

PREDSTAVITVENI VIDEO

URNIK

  • vsako sredo 19:00 – 20:00, Spirala Celje

*Zadnjič posodobljeno Mar 26, 2019 @ 16:53

Predlagamo da nas všečkate in spremljate na Facebooku in se prijavite na e-novice. Tako boste na tekočem z najnovejšimi objavami urnikov in terminov za naše programe.