Novita – več kot masaža

Novita več kot masaža

NOVITA je nova energijska terapija za hitro in učinkovito izboljšanje Vaše življenjske energije. V Sloveniji se izvaja samo v SPIRALI. Z njo dosežete obnovo vitalnosti, globoko sprostitev in notranji mir.

S pomočjo NOVITE se izboljšata Vaša koncentracija in delovna storilnost. NOVITA je odlična terapija za premagovanje depresije in stresa. Izbirate lahko med skupinsko in individualno NOVITO (solo NOVITA). Skupinska Vam nudi tudi družabno srečanje s prijatelji, s poslovnimi partnerji ali skupno uživanje z življenjskim partnerjem.

NOVITA je primerna za vsakogar, še posebej za podjetnike, menedžerje, športnike in vse, ki Vas bremeni stresno življenje. Še posebno je zanimiva za vse, ki radi preizkusijo novosti.

DARILNI BONI

Priporočamo Vam darilni bon za NOVITO, s katerim boste ponudili svojim najbližjim in poslovnim partnerjem nepozabno uživanje. :: darilni bon novita >

NAČIN TERAPIRANJA

Terapija poteka v izjemno kvalitetnem energijskem polju pod vodstvom inštruktorja, ki Vas vodi v globoko sproščeno stanje. Istočasno pa Vam terapevti pomagajo odpreti energijske poti – meridiane. Terapija NOVITA traja eno uro in pol.

PREDSTAVITVENI VIDEO

PRIJAVE

Za obisk terapije priporočamo udobna oblačila. Za terapiranje je potrebna prijava na tel. 041/630-888 ali e-pošto info@spirala.org.

NOVITA SE IZVAJA V SPIRALI

  • Ljubljana, Letališka 29c, ob četrtkih 19:00 in sobotah ob 9:00
  • Celje, Opekarniška 15b, ob torkih 19:00 in ob sobotah 9:00

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja