Novice

Bezplačna masaža in prigrizek? – Korak Spirale do vas

Korak Spirale do vas

Še zadnjič pred poletnimi počitnicami ste vabljeni, da nas obiščete in začutite utrip Spirale. V programu tokratnega koraka Spirale do vas vas čaka brezplačna masaža. Poleg tega boste lahko poskusili zdrave zajtrke po inspiraciji LT mojstrice Lee in se sproščali ob poslušanju promocijskih CD-jev zvočne knjige Fenomenizem. Z malo sreče pa se boste lahko tudi udeležili revitalizacijskega programa na morju po izjemni ceni.

Program bomo pričeli s poslušanjem klavirske skladbe, po katerem nas bo pozdravil vodja centra Spirala Dušan. Nato nam bo Lea predstavila revitalizacijski program, ki ga prirejamo konec meseca v Nerezinah na Lošinju. Sledilo bo žrebanje bonov s popusti za revitalizacijo v Nerezinah. Potem pride na vrsto brezplačna masaža. Izbirali boste lahko med Spiralinima terapijama Novito in Manivito. Povabljeni boste tudi k poslušanju zvočne knjige Fenomenizem, postregli pa vam bomo, kot je že v navadi, z zdravimi, a kljub temu zelo okusnimi prigrizki, ki jih bo pripravila mojstrica Lea po svoji inspiraciji.

Vsakdo je doborodošel, da nas obišče v petek, 12. maja v Spiralo v Ljubljani. Program bo potekal od 19. ure dalje, svoja vrata pa bomo odprli že 15 minut prej.

O programu Korak Spirale do vas

Korak Spirale do vas je program, ki se odvija občasno v centrih Spirala z namenom povabiti ljudi, da bi spoznali, kaj Spirala je in kaj nudi. Program vsebuje projekcijske predstavitve nekaterih programov, ki se odvijajo v Spirali, pričevanja udeležencev Spiralie o njihovih dosežkih v življenju, promocijsko pokušino nekaterih programov, kulture utrinke in zdrav prigrizek. :: preberi več >